Διάφορα

Απίστευτη ιστορία! Εξαφανίστηκε πριν από ένα χρόνο και βρέθηκε μέσω…selfie!

kerkida_512_355Μία απίστευτη ιστορία έχει συνταράξει τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία.

Ένας 31χρονος Βρετανός, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ στην Πορτογαλία, αναζητείται εδώ και 11 εβδομάδες, και δεν αποκλείεται να είναι ο άνδρας που εικονίζεται σε μία selfie φωτογραφία ζευγαριού σε κερκίδα ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Η selfie φωτογραφία τραβήχτηκε από ένα ζευγάρι στις κερκίδες του Stamford Bridge, την έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου της Chelsea.

Ο Jon Anderson Edwards, από την περιοχή Arbroath, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από μία πτώση, τον Σεπτέμβριο του 2014, και από τότε αγνοείται, καθώς δεν έχει δώσει σημείο ζωής.

Άφησε τα ρούχα του, το διαβατήριό του, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι που διέμενε, και κανείς δεν τον έχει δει από τότε!

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών σε Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία ήταν άκαρπες, αλλά ο 31χρονος πιθανότατα βρέθηκε στο Stamford Bridge για να παρακολουθήσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα της Τσέλσι με την Φιορεντίνα.

Η 54χρονη μητέρα του αναζητά εδώ και μήνες ένα ίχνος ζωής από τον γιό της, και ανησυχεί για την υγεία του.

Φίλος της οικογένειας είδε εντελώς τυχαία την φωτογραφία του ζευγαριού, όπου στο βάθος εικονίζεται ένας άνδρας που μοιάζει με τον 31χρονο.

Η οικογένειά του προσπαθεί, με τη βοήθεια των υπεύθυνων τοπυ γηπέδου, να τον εντοπίσει και να λυθεί το μυστήριο με τον άνδρα που δεν αποκλείεται να είναι ο νεαρός που αναζητείται από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Πηγή: Metro

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected