ΕΠΣ Ημαθίας – Τα μεταγραφικά νέα των τελευταίων 24ωρων

Έπεσαν (όπως ήταν φυσιολογικό) οι ρυθμοί στο μεταγραφικό παζάρι της ΕΠΣ Ημαθίας, με τις ομάδες πλέον να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην προετοιμασία, απ όπου θα κρίνουν αν χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση.

Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε από το Transfer24 του ImathiaSportsNews, μία επιλογή που έχει…σπάσει ταμεία καθώς μπορείτε με ένα click να βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή, είτε από το laptop είτε από το κινητό σας τις μεταγραφές των ομάδων της Ημαθίας.

20289_1457136737946387_7447474774572679062_n

Λάμπης Ασημακόπουλος

Όσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και συγκεκριμένα την Α1 Ερασιτεχνική, το Μακροχώρι απέκτησε σήμερα (11/8) τους Αργύρη Κούφα και Λάκη Σταυρίδη από Θύελλα Σταυρού και ΑΕ Χαρίεσσας αντίστοιχα, ανεβάζοντας τις φετινές μεταγραφές στις πέντε. Προσθήκη και για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που μετά τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη απέκτησε και τον Λάμπη Ασημακόπουλο από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως Ηλείας.

Η μεταγραφή που σημάδεψε ωστόσο τα τελευταία 24ωρα ήταν αυτή του Δημήτρη Πετκάκη στον ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον έμπειρο αμυντικό, που μετρά κοντά στις 200 επαγγελματικές συμμετοχές, να επιστρέφει στα γήπεδα με τη φανέλα των πρωταθλητών. Την ίδια ώρα, αποχώρησε ο Στάθης Σεϊτανίδης, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Πέλλα με τη Δόξα Μαυροβουνίου.

Μεταγραφή και αποχώρηση είχαμε και στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όπου αποκτήθηκε ο Βαγγέλης Ίντος από τον ΦΑΣ Νάουσα ενώ κοντά στον Κιλκισιακό βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας, Αντώνης Καζεπίδης.

58cf8447f0b000f3df7c80557af434d4_L

Δημήτρης Πετκάκης

Σε Α2 και Β Ερασιτεχνική, η μεταγραφική κίνηση είναι σαφώς πιο ήπια. Η Ακαδημία Μακροχωρίου απέκτησε τον Παναγιώτη Κικίδη από τον Απόλλων Λυκογιάννης, με τους “κυανόλευκους” ωστόσο να κινούνται γρήγορα για την αντικατάσταση του κάνοντας δικό τους τον Νίκο Νικολαϊδη από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Όσον αφορά τους “κιτρινόμαυρους”, ο Αντώνης Τζίμος που αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο του περσινού πρωταθλήματος προερχόμενος από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, μεταγράφηκε στη γειτονική Πέλλα για λογαριασμό του περσινού φιναλίστ του Κυπέλλο, Ηρακλή Άσπρου.

Ο Μακεδονικός Πλατάνου απέκτησε τον Μάκη Κίρτσογλου από τη Δόξα Λιανοβεργίου, με την ομάδα του Σάκη Παγγούρα να ανακοινώνει με τη σειρά της τον Δημήτρη Χριστοφόρου από τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

10254012_705370762851360_8131037379587713250_n

Ανέστης Σπυριδωνίδης

Μεταγραφή και για τη νεοφώτιστη Νίκη Αγκαθιάς, που απέκτησε τον Παναγιώτη Γατόπουλο από τον Φίλιππο Μέσης ενώ προσθήκη τερματοφύλακα ανακοίνωσε ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, αποκτώντας τον Βαγγέλη Τσιφλίδη από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Την ίδια ώρα, ελεύθερος έμεινε ο Γρηγόρης Μωραϊτης, που συμμετέχει στις προπονήσεις του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Τέλος, σπουδαία μεταγραφή για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που ενισχύθηκε με τον Ανέστη Σπυριδωνίδη, που αγωνίστηκε πέρσι στον Άτλα Ζερβοχωρίου.

*Αύριο μη χάσετε το μεταγραφικό πάρε – δώσε στην Α2 Ερασιτεχνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected