Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Πλατανιάς – ΟΦΗ (1-0) Εξαιρετικός ο Ντίνας, θετικό το πρώτο τεστ για τους “ασπρόμαυρους”

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÖÇ (ÖÉËÉÊÏ)Η εξαιρετική εμφάνιση του Ντίνα στο άτυπο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά και η πολύ καλή παρουσία στο β’ μέρος για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι… όλη η ουσία του φιλικού παιχνιδιού κόντρα στον ΟΦΗ. 1-0 το τελικό αποτέλεσμα, με το γκολ να το σημειώνει ο Κουλιμπαλί στο 57’.

Στο β’ ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν… χάρμα οφθαλμών, εν αντιθέσει με το πρώτο, που κάτι η πίεση από πλευράς ΟΦΗ, κάτι το ότι οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μην υπάρξει γκολ. Μάλιστα ο ΟΦΗ απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς παρουσίασε όμως ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και ο ΟΦΗ αποδείχτηκε αδύναμος να σταματήσει τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς του. Ειδικότερα ο Ντίνας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κερδίζοντας πολλές φορές το χειροκρότημα από την εξέδρα του γηπέδου Περιβολίων. Επίσης, πολύ καλός ήταν ο Πάγκαλος, αλλά ο Ανγκούλο για άλλο ένα παιχνίδι, αλλά και οι Γκνιάτιτς και Τσιμόντζι, που συνέθεσαν ένα άψογο δίδυμο στον άξονα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έμελλε να σημειωθεί στο 57’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού, ο Κουλιμπαλί με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 που διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Ευκαιρίες χάθηκαν από εκεί και πέρα όμως… πολλές, εκ των οποίων και μία κλασική με τον Λεονάρντο Ράμος που με κοντινό πλασέ είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο Αργεντινός έδειξε πάντως ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (46′ Κουλιμπαλί), Μπανανά (46′ Ιτούα), Σελίν (70′ Τσιμόντζι), Δημήτρης (46′ Βάντερσον), Στανισάβλιεβιτς (46′ Γκνιάτιτς), Μαχαμάτ (46′ Μενδρινός), Τζίλβαν (46′ Ντίνας), Μιλούνοβιτς (46′ Πάγκαλος), Γουνδουλάκης (46′ Ζίκο Ρενάτο, 70′ Ράμος), Γιακουμάκης (46′ Ανγκούλο).

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος (46′ Κασμερίδης), Μπολάκης, Πιθαρούλης (46′ Κοιλιάρας) Παπατζίκος, Γκούμας (79′ Χύσι), Φαμπίνιο (54′ Φαζός), Τζέκος (88′ Μπάμπης), Ραπτάκης, Φραγκουλάκης (67′ Μαραθιανός), Περογαμβράκης (58′ Νικολόπουλος), Κουσίδης (77′ Καναβέτας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected