Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τα τρία ανοιχτά μέτωπα των “κυανοκίτρινων”!

facountoΤο ενδεχόμενο παραχώρησης του Φακούντο Περέιρα στον Παναιτωλικό, αφήνουν ανοικτό Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στη «μαύρη λίστα» του Τούντορ, έχοντας και τον επόμενο χρόνο συμβόλαιο που αρνείται να λύσει.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ είναι… υπέρογκο για τα δεδομένα του Παναιτωλικού (ξεπερνάει τα 300 χιλ. ευρώ), αλλά στα δημοσιεύματα τονίζεται πως ο δικέφαλος είναι αποφασισμένος να καλύψει τη διαφορά στο οικονομικό, προκειμένου να απαλλαγεί από τον 27χρονο επιθετικό. Συσχετίζουν δε το θέμα με τις πρόσφατες επαφές των δύο ΠΑΕ για τη μεταγραφή Μαλεζά.

corstjensΟ Γιένς Βάουτερ Κόρσενς είναι ο Βέλγος αμυντικός που φτάνει σήμερα στο Αγρίνιο για να γίνει μέλος του Παναιτωλικού.

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1987) αριστεροπόδαρος στόπερ, ύψους 1,87, μετράει 180 αγώνες στη Βελγική Λίγκα, παίζοντας με τη φανέλα της Βέστερλο, της Μπέβερεν, της Λιρς και της Γκενκ.

Ανήκε στην Γκενκ, που πέρσι τον είχε δώσει δανεικό στην Μπέβερεν με την οποία αγωνίστηκε σε 22 ματς σκοράροντας μία φορά.

Ο Κόρσενς έφτασε τις πρωινές ώρες στην Αθήνα και το μεσημέρι αναμένεται στο Αγρίνιο για την υπογραφή του συμβολαίου του.

ÐÁÐÁÆÏÃËÏÕÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÁÂÁËÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2012-2013)Ο Τάσος Παπάζογλου συμφώνησε σε όλα με τον Παναιτωλικό και αναμένεται μέσα στη μέρα να έρθει στο Αγρίνιο για την υπογραφή συμβολαίου.

Ο Έλληνας στόπερ για την επίσκεψη του οποίου στο Emileon σας ενημέρωσε από τις 4 Αυγούστου το Agrinio-Sports, θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα ενισχύσουν τον Παναιτωλικό. Ο άλλος είναι Βέλγος έμπειρος στόπερ, που κι αυτός αναμένεται σήμερα.

*agrinio-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected