Football League - Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (1-0) Καλύτερος στα σημεία ο “Άγιαξ”

2c56bd617a99fa559f1769967ec07e70_MΚαλύτερος από την Κέρκυρα ο ΠΑΣ στα μεγαλύτερα σημεία της φιλικής αναμέτρησης, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά έδειξε επιθετική δυστοκία στην τελική προσπάθεια και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με τους Τσάβες, Ίλιτς και Μανιά.

Οι Κερκυραίοι έχασαν στο 40′ τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία με το δοκάρι του Καϊκούτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που η Κέρκυρα ήταν πιο επιθετική. Τελικά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε για τον ΠΑΣ από το ολέθριο λάθος των Κερκυραίων και τον Σταμένκοβιτς να μην συνεννοείται σωστά με τον Μανωλά, ο Γιάκος επωφελήθηκε και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Τελευταίο φιλικό είναι αύριο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18:00 με την Προοδευτική Περάματος προς τιμήν του Γιώργου Πρίσκα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Περιστερίδης, Γιάκος, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Αυγενικού.

Κέρκυρα : Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιόγο, Καϊκούτ, Κρητικός, Γκόμεζ, Σόλιτς, Βίλα, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι. Αγωνίστηκαν και οιΣταμένκοβιτς, Βλάχος, Μανωλάς Κ., Καραγιαννίδης, Ζορμπάς, Καρντόσο, Παρασκευαίδης, Μακρίδης, Ντουαλά, Κοντός, Γεωργακόπουλος, Μεντής.

passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected