Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Αντέχει η Μπόρνμουθ, πρεμιέρα με νίκη η Γκεντσλερμπιρλιγκί

betaradesΧωρίς μεγάλα ματς το σημερινό κουπόνι, το ενδιαφέρον της ημέρας επικεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ, όπως επίσης και στη ρεβάνς του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Επιλογές προκύπτουν από τη Β’ Γερμανίας, αλλά και την πρώτη αγωνιστική της Τουρκίας.

Αποτέλεσμα στο ημίχρονο η Μπόρνμουθ

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ, όπου θα πάμε με το Χ2 ημίχρονο των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, με τους “κόκκινους” να είναι αήττητοι στα 6 ματς για Κύπελλο και Λιγκ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής με τους σημερινούς αντιπάλους. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι γεγονός ότι δεν έθελξε με την απόδοσή της στην πρεμιέρα, με τον Κριστιάν Μπεντέκε να βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό εκτός κλίματος. Το 2/2 αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο, με την… απαίτηση να συνοδευθεί και από ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Παρά το γεγονός ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πέτυχε χατ-τρικ σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών μέσα στην εβδομάδα, ο Ρότζερς θα ξεκινήσει πιθανότατα την ίδια ενδεκάδα με αυτή του “Μπριτάνια”. Η Μπόρνμουθ, από την πλευρά της, έδειξε στην πρεμιέρα ότι “ψάχνεται” για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας, στην οποία δίνει το “παρών” για πρώτη φορά στην ιστορία της. Απόλυτα λογική η ανάγκη για χρόνο προσαρμογής, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν ορισμένες ευκαιρίες απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά να μη γλιτώνουν τελικά την ήττα. Σήμερα θέλουν να παραταχθούν με… πάθος και χωρίς φόβο, έχοντας ως “προίκα” τις εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις στην περσινή Τσάμπιονσιπ. Θεωρούμε ότι μπορεί να αντέξει τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο.

Ξεκίνημα με νίκη η Γκεντσλερμπιρλιγκί

Συνεχίζουμε με τις προτάσεις μας απ’ την Τουρκία και την αναμέτρηση Γκεντσλερμπιρλιγκί – Ρίζεσπορ, όπου θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10. Μία μέτρια χρονιά πραγματοποίησε πέρσι η Γκεντσλερμπιρλίγκι στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Με τους 40 βαθμούς (δέκα νίκες, δέκα ισοπαλίες, 14 ήττες) που συγκέντρωσε τερμάτισε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταφέρνοντας να κερδίσει την παραμονή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας χωρίς πρόβλημα. Στην τεχνική ηγεσία της προσλήφθηκε το καλοκαίρι το Στούαρτ Μπάξτερ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Τουρκίας έδωσε την περασμένη σεζόν η Ρίζεσπορ, την οποία και κέρδισε, τελικά. Με τους 36 βαθμούς (εννέα νίκες, εννέα ισοπαλίες, 16 ήττες) που συγκέντρωσε κατετάγη στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οχτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αυτού. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παρέμεινε ο Χικμέτ Καραμάν, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή από το Δεκέμβρη του 2014 έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Σημαντική ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της Ρίζεσπορ, η οποία προχώρησε σε οχτώ μεταγραφικές κινήσεις, δαπανώντας περίπου 2.000.000 ευρώ.

Περιμένουμε γκολ στη Νυρεμβέργη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ τη Β’ Γερμανίας, όπου θα πάμε με το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με τη Μόναχο 1860 σε απόδοση 2.00. Παρ’ ολίγον κάζο στο Κύπελλο για τη Νυρεμβέργη, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Αάλεν, ομάδα 3ης κατηγορίας, αλλά κι αυτό το πέτυχε λόγω της απίστευτης αστοχίας της αντιπάλου της που ευστόχησε μόνο σε μία από τις πέντε εκτελέσεις της, ενώ η ίδια σε δύο εξ αυτών! Στο πρωτάθλημα προσφέρει γκολ και θέαμα το συγκρότημα του Βάιλερ, μετά τον διασυρμό της πρεμιέρα στο Φράιμπουργκ, κατάφερε να κάνει σεφτέ και να πάρει το πρώτο φετινό της τρίποντο με το 3-2 επί της Χάιντενχαϊμ, παρουσιάζοντας ξανά αμυντικές αδυναμίες. Πάμε στη Μόναχο 1860, η οποία επί μία 10ετία δεν είχε αποκλειστεί ποτέ από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου. Η παράδοση δεν έσπασε ούτε φέτος που αντιμετώπισε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, τη Χόφενχαϊμ, παίρνοντας σπουδαία πρόκριση με το εντός έδρας 2-0. Υποδειγματική στην ανασταλτική της λειτουργία η ομάδα του Φρέλινγκ, εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη. Στο πρωτάθλημα ωστόσο ψάχνει ακόμα τους παρθενικούς της βαθμούς, καθώς δεν έχει καν σκοράρει μετά από δύο αγωνιστικές, γνωρίζοντας δύο ήττες με 1-0, πιο πρόσφατη από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected