Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δημήτρης Σούρλας – Μεταγραφή “πακέτο” με Σερμπίνη!

kardiaΟ ΑΟ Καρδίας είναι μια από τις ομάδες οι οποίες έχουν κάνει τις περισσότερες μεταγραφές σε όλη την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Πριν από λίγη ώρα, η Καρδία ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Δημήτρη Σούρλα, που έμεινε ελεύθερος από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Αγωνίστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής της Βέροιας και στη συνέχεια στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Έχει εμπειρία από Δ’ εθνική, ενώ τις τελευταίες δυο σεζόν πέτυχε συνολικά 30 γκολ.

Θυμίζουμε πως στους “πράσινους” θα έχει συμπαίκτη τον Βασίλη Σερμπίνη, που επίσης προέρχεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Καρδίας:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Δημήτρη Σούρλα, με μετεγγραφή απο την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Γεννήθηκε το 1994 και από το 2010 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Στέλεχος της Κ 17 και Κ20 ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του προσμένοντας πρόσκληση για την πρώτη ομάδα. Δόθηκε δανεικός (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ) και τις δυο τελευταίες σεζόν έπαιξε για τα Τρίκαλα Ημαθίας (Α1 ΕΠΣΗ) όπου και πέτυχε 30 γκολ. Για τούς γνωρίζοντες του ερασιτεχνικού της Ημαθίας θεωρείται από τους καλύτερους επιθετικούς χάρη στη ταχύτητα και την αίσθηση του γκολ. Τον καλωσορίζουμε».

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected