Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Θεσπρωτός (2-0) Δείγμα θετικό με Λάππα

DSC_0055[11]Με δύο γκολ του Λάππα στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός Φιλιππιάδας συνδύασε αποτέλεσμα και καλό ποδόσφαιρο, επικρατώντας με 2-0 του Θεσπρωτού.

Με μία πολύ καλή εμφάνιση, ο Εθνικός νίκησε με 2-0 τον Θεσπρωτό σε φιλικό προετοιμασίας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους και έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα σε αυτό το?πρώιμο στάδιο προετοιμασίας των ομάδων τους.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν από την αρχή και είχαν ένα δοκάρι, με κεφαλιά του Σιδέρη και ένα σουτ του Παπαβασιλείου που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος.

Το πρώτο γκολ του Εθνικού ήρθε στο 78΄ όταν ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Λάππας με σουτ από κοντά έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 82΄ ο Κολιάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λάππας με κεφαλιά από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Συνθέσεις

Εθνικος Φιλιππιάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Λέντζος, Γατσέλος, Παπαβασιλείου, Λάππας, Κολιάκης, Σιδέρης, Γήτας, Τσακανίκας. Έπαιξαν και οι: Γιαννούλης, Τρανουλίδης, Νικολάου, Νικολαΐδης, Ρακόπουλος, Μαλλάτος, Παππάς, Παπαρούνας.

Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μηνάς, Καρύδης, Πανταζής Π., Σουκρηόγλου, Ντούνης, Σαλταπίδας, Ντόκος, Λεοντίου, Μπίκας. Έπαιξαν και οι: Πασχάλης, Μητσέλος, Βενέτης, Μποροδήμος, Ηλίας, Βασίας, Μπάρκας, Κύργιος, Τρακάκης, Αναστασίου.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected