Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Πλέι οφ μέρος δεύτερο, στήριγμα η Μονακό

betaradesΣυνεχίζεται σήμερα η φάση των πλέι οφ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, από όπου και προκύπτουν τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές. Η πεντάδα των σημερινών μας προτάσεων ολοκληρώνεται με Τσάμπιονσιπ και Κύπελλο Αργεντινής.

Δε χάνουν οι Μονεγάσκοι

Το δυνατό μας σημείο έρχεται από το μεγάλο ματς του «Μεστάγια», όπου πηγαίνουμε με το Χ2 της Μονακό σε απόδοση 2.05. Να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια θέλει η Βαλένθια, που προέρχεται από την 4η θέση της περσινής Primera Division. Αναμφίβολα υπήρξε ικανοποίηση από την πρώτη σεζόν με τον Νούνο στον πάγκο της, εξ ου και διατηρήθηκε ο Πορτογάλος στην τεχνική της ηγεσία. Λίγες οι προσθήκες που έκαναν οι «νυχτερίδες», παίρνοντας τον 19χρονο επιθετικό Σάντι Μίνα (από Θέλτα) και το συνομήλικός του Βραζιλιάνο μέσο Ντανίλο Μπαρμπόσα (δανεικός από Μπράγκα), άλλοι τέσσερις αποκτήθηκαν με κανονική, αλλά είναι προ των πυλών και μία ηχηρή αποχώρηση, αυτή του Οταμέντι. Στην τρίτη σερί παρουσία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στοχεύει το συγκρότημα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που κλήθηκε να περάσει από τον 3ο προκριματικό γύρο για να φτάσει στα πλέι οφ. Η «δουλειά» είχε γίνει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, όπου επικράτησε με το… πλασματικό 1-3, καθώς δεν άξιζε να κερδίσει, για να έρθει η τεσσάρα του επαναληπτικού. Στο πρωτάθλημα πάντως είχαν την πρώτη γκέλα τους οι Μονεγάσκοι την περασμένοι Παρασκευή, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιλ. Αδικείται βέβαια η Μονακό από το 0-0, καθώς κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα απέναντί της που της στέρησε το γκολ.

Δυνατή η Σκεντέρμπεου

Συνεχίζουμε με το 1Χ της Σκεντέρμπεου επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε απόδοση 2.00. Δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου στον προηγούμενο γύρο οι Αλβανοί για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μιλσάμι. Η υπόθεση πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο ματς στη Μολδαβία όπου νίκησε με 2-0, για να επικρατήσει και στον επαναληπτικό με το ίδιο σκορ κι έτσι βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ. Μεγάλος της πρωταγωνιστής ο στράικερ Σαλίχι, που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα συνολικά της τέρματα! Εύκολα είχε προκριθεί και από τον 2ο προκριματικό όπου απέκλεισε την Κρουσάντερς η ομάδα του γνώριμου μας Μιρέλ Γιόσα (σαν παίκτης πέρασε από Αρη, Καβάλα), ο οποίος βρίσκεται ήδη εδώ και μία τριετία στο τιμόνι της. Για ένατη διαδοχική χρονιά θα βρεθεί σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του Μάμιτς, με μεγάλο φυσικά στόχο να επιστρέψει σε αυτούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από τρία χρόνια. Χιτσκοκική πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο επί της Μόλντε, ισόπαλη 1-1 στο πρώτο ματς της Κροατίας, στον επαναληπτικό αν και βρέθηκε να νικάει με 0-3, ισοφαρίστηκε σε 3-3 ως το 75′ και με την αντίπαλό της να χάνει δύο πέναλτι, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε το κάζο!

Χωρίς νικητή το ημίχρονο… στη Βιέννη

Η τρίτη πρόταση από τα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αφορά το «Χ ημίχρονο» στο παιχνίδι της Ραπίντ Βιέννης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (απόδοση 2.20). Την απόλυτη έκπληξη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ραπίντ Βιέννης που δεν πτοήθηκε απ’ το ισόπαλο 2-2 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και στη ρεβάνς πήρε ιστορική νίκη απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 3-2. Οι Αυστριακοί ονειρεύονται να μπουν στους ομίλους της διοργάνωσης, όμως ξέρουν ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και απέναντι στη Σαχτάρ που είναι το μεγάλο φαβορί. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προηγούμενη προκριματική φάση ξεπέρασε με μεγάλη επιτυχία η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποκλείοντας τη Φενερμπαχτσέ των Φαν Πέρσι και Νάνι με 0-0 εκτός και νίκη 3-0 εντός έδρας και τώρα καλείται να ξεπεράσει ένα αρκετό πιο βατό εμπόδιο, αυτό της Ραπίντ Βιέννης που όμως έδειξε το τι μπόρει να κάνει απέναντι στον Άγιαξ. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι τα πράγματα θα είναι ισορροπημένα, τουλάχιστον μέχρι την ανάπαυλα.

Κερδίζει η Γουλβς

Από την αγγλική Τσάμπιονσιπ επιλέγουμε τον «Άσσο» στην αναμέτρηση της Γουλβς με την ΚΠΡ, σε απόδοση 2.18. Πολύ καλά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η Γουλβς, καθώς μετά από δύο αγωνιστικές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τζάκετ επικράτησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Μπλάκμπερν (2-1 εκτός έδρας), ενώ το Σάββατο (16/8) αναδείχθηκε ισόπαλο κόντρα στη Χαλ (1-1 εντός έδρας). Στο ενδιάμεσο αυτών των δύο αναμετρήσεων είχε κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας με 2-1 της Νιούπορτ Κάουντι εντός έδρας. Χωρίς νίκη παραμένει μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η ΚΠΡ. Το συγκρότημα του Ράμσεϊ κατάφερε να αποσπάει μόλις ένα βαθμό σε αυτές το Σάββατο (15/8) με αντίπαλο την Κάρντιφ (2-2 εντός έδρας). Μάλιστα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ από τον Μαλόουν. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 στην έδρα της Κάρντιφ.

«On fire» η Ιντεπεντιέντε

Τέλος, πηγαίνουμε με τον «Άσσο» της Ιντεπεντιέντε επί της Λανούς για το Κύπελλο Αργεντινής, σε απόδοση 2.31. Η… δαιμονισμένη πορεία της τελευταίας περιόδου συνεχίστηκε και το σαββατοκύριακο για την Ιντεπεντιέντε, με το νικηφόρο 1-0 επί της Ντεφένσα Χουστίσια να συνιστά το 6ο συνεχόμενο τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πέντε νίκες ήρθαν σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου πέρασε με… σβηστές μηχανές το εμπόδιο της Ντεπορτίβο Εσπανιόλ (1-0). Να τονιστεί, δε, ότι η ομάδα από την Αβεγιανέδα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτή την εξάδα αγώνων. Η Λανούς, από την πλευρά της, προέρχεται από ένα ζευγάρι ισοπαλιών μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Την περασμένη Τετάρτη έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Σαν Μαρτίν ΣΧ στο εξ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής, για να πάρει τη σκυτάλη η εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Ιντεπεντιέντε. Είχε προηγηθεί η πρόκριση με το εμφατικό 3-0 επί της Νουέβα Σικάγο στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected