Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Πανσερραϊκός (2-2) Πολλές δοκιμές και μοιρασιά

panserraikos-19710Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό στο Κοκκινόχωμα όπου το τοπικό Βυζάντιο υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τον Φουρτάδο και τον Πουλίδο να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενους, ενώ την παλιά του ομάδα «πλήγωσε» ο Γκόγκας για τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προηγήθηκαν με τον Γκόγκα στο 2′. Η ισοφάριση ήρθε με τον Φουρτάδο, ενώ ακολούθησαν ακυρωθέντα γκολ για τα «λιοντάρια» (στο 15′ του Φουρτάδο) και για το Βυζάντιο (44′ οφσάιντ του Γκόγκα). Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αποστολίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Πουλίδο στο 72′ διαμόρφωσε το 2-2.

Συνθέσεις

ΒΥΖΑΝΤΙΟ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καγκελίδης, Γαλακτερός (30′ λ.τρ. Καζαντζίδης), Κάπατζης, Ματεντζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Δαγκούλης, Κεφαλάς, Γκόγκας, Μπαρέτας, Τσίλογλου. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Σουμουλίδης, Μπελίτσας, Ασλανίδης, Τσότρας, Σαουλίδης, Ντομί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Βιτλής, Σιάκας, Ρούτσης, Ιωαννίδης, Ατματζίδης, Κουκόλης, Φουρτάδο, Μπαλού, Μπεριάν. Έπαιξαν και οι: Ανδρέου, Αγγελούδης, Προβατίδης, Τσιμίκας, Κοσμίδης, Μέλκας, Πουλίδο, Καψάλης.

φωτ. από serressport.gr

ρεπορτάζ flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected