Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Το ΟΚ στον Ηρακλή και οι ανακοινώσεις παικτών σε Λεωφόρο και Αγρίνιο

iraklis2014Κανονικά στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του έδωσε πιστοποιητικό

Οι ιθύνοντες του «Γηραιού» κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή όπως έπρεπε μέχρι την Παρασκευή (21/8) και γι’ αυτόν τον λόγο κατόρθωσαν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία…

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ύστερα από την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής από την ΠΑΕ Ηρακλής, χορηγεί σε αυτήν το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α παρ. 3 του ν.2725/99».

πηγή

415p_2 900pao_1

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

mar

Ο Μάρκος Μαρκόφσκι είναι και τυπικά παίκτης του Παναιτωλικού, καθώς υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο Σέρβος φορ ήδη έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στο Emileon και από σήμερα μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα, αφού είναι σε καλή κατάσταση έχοντας κάνει προετοιμασία με την Κέρκυρα. Παράλληλα τρέχουν οι διαδικασίες για την άμεση έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να είναι στη διάθεση της ομάδας στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

agrinio-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected