Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Οι νέες αποχωρήσεις από Τρίκαλα, το οριστικό τέλος με Ράντι και οι μεταγραφές του Ολυμπιακού

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣΔύο βασικά στελέχη του ΑΟΤ αποτελούν παρελθόν...

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται, σύμφωνα με το «goaltrikala.gr» οι Βασίλης Σαχινίδης, Γιώργος Μοσχάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο του ΑΟ Τρίκαλα αποτελούν παρελθόν εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχει γίνει, πάντως, γνωστό αν είχαν προηγουμένως επαφή με τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι με τον Χρήστο Γιαλιά ιδιοκτήτη.

Ο Μοσχάκης έπαιξε σε 24 ματς και σημείωσε ένα γκολ, ενώ ο Σαχινίδης είχε 25 συμμετοχές και 13 τέρματα.

Ηρακλής Ψαχνών- Στην Εθνική ο ΡάντιΟ μέσος από την Ισημερινή Γουϊνέα δεν θα παίξει στον Εργοτέλη.

 Προχωρημένη έμοιαζε η περίπτωση του Ίμπαν Ράντι στον Εργοτέλη, αλλά τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν με τον επιθυμητό για την ομάδα του Ηρακλείου τρόπο. Η μεταγραφή του μέσου από την Ισημερινή Γουϊνέα στους Κρητικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προχωρά και έτσι η διοίκηση με το προπονητικό τιμ θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις. Τον 28χρονο χαφ ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της και η Λαμία, αλλά ούτε εκεί προχώρησε το θέμα.

c658a6ac9e4d289a367ed1f2a07f97a4_LΔύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ηλίας Τσιλιγκίρης και Τάσος Δασκαλάκης ανήκουν και επισήμως στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Σε αυτή επισημαίνεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μέσου Ηλία Τσιλιγκίρη ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Ηρακλή και του 20χρονου τερματοφύλακα Τάσου Δασκαλάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected