Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΣ Ειρηνούπολης (0-0) Έλειψε μόνο το γκολ! (photos)

DSCN0075

Πολύ δυνατό ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Η τοπική ομάδα, νεοφώτιστη στην κατηγορία φέτος αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή της Α1 και σε γενικές γραμμές κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοση της κυρίως στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Μυλωνά που σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις κράτησε το μηδέν.

Για τους πρωταθλητές αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Έξαρχος, ενώ από την άλλη πλευρά εκτός έμεινε ο Μίμης Μπενίσκος, που ανεβάζει σταδιακά στροφές στις προπονήσεις.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα και βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής. Το τετ-α-τετ του Έξαρχου, το δυνατό σουτ του Πετκάκη από το ύψος της περιοχής αλλά και το απευθείας φάουλ του Έξαρχου και πάλι δεν βρήκαν στόχο, με τον Γιώργο Μυλωνά να πραγματοποιεί ισάριθμες επεμβάσεις. Μάλιστα στην τελευταία φάση, μπλόκαρε τη μπάλα στο ριμπάουντ που πήρε εξ επαφής ο Τενεκετζή που ακολούθησε τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η σειρά των “πρασίνων” να ανεβάσουν στροφές και με πολλά τρεξίματα, πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Οι ευκαιρίες των Σαμαρά, Λίτσι (εντυπωσιακή απόκρουση Σταματέλου) και Νιάκα ήταν οι πιο σπουδαίες για την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που έδειξε στο διάστημα αυτό πως βελτιώνεται καθημερινά και με την προσθήκη του Μπενίσκου θα έχει ακόμη πιο μεγάλη την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Μπακάλη

DSCN0007 DSCN9995

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Αποστολόπουλος, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Κούκλας Π., Σαμαράς, Κούκλας Α., Μόσχος, Αραπέλης, Αναστάσης, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Λίτσι, Τσιρίδης, Γρηγοριάδης, Νικολόπουλος, Νιάκας, Χατζημιχαήλ, Κούκλας Α., Μπαντής, Ιορδανόπουλος, Τζιλόπουλος.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Αργυρίου, Παπαϊωάννου, Χουϊλουλίδης, Τζεϊρανίδης, Τενεκετζής, Παπαδόπουλος Ν., Πετκάκης, Γιαουτζής, Κουκουράκης, Έξαρχος. Αγωνίστηκαν και οι Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος Λ., Παρσόπουλος, Τσιούπρος, Καρυπίδης, Καλφούντζος.

Eυχαριστούμε θερμά το http://alexandriamou.gr/ για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected