Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Όλα έτοιμα για τη δημιουργία τμήματος Νέων!

11207326_1077922642235977_3024630501110664902_n

Το “χτίσιμο” της Ακαδημίας στον Απόλλων Κρύας Βρύσης φτάνει στο τέλος του, με την επίσημη ίδρυση της ομάδας Νέων αλλά και την πρόσληψη προπονητή, που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Χαντούρη, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας και με τεράστια εμπειρία από επαγγελματικούς συλλόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπορεί να είναι μόνο η βιτρίνα της πρώτης ομάδας και αυτό πλέον το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας μετά το πέρας τόσων χρόνων παρακμής και πέτρινων χρόνων που πέρασε η ομάδα. Γι΄ αυτό και ιδιαίτερα από πέρυσι οργανώθηκαν σε καλύτερα επίπεδα τα τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του Απόλλωνα, χάρη βέβαια και στις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων – γονέων που ανέλαβαν το δύσκολο έργο του χτισίματος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ σε στέρεες βάσεις. Η άνοδος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δημιούργησε πολύ πιο σύντομα και μία ακόμη ανάγκη, την δημιουργίας μίας δεύτερης θυγατρικής ομάδας που θ΄ αποτελέσει το σκαλοπάτι από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ στην πρώτη ομάδα.

Αυτή η ομάδα λοιπόν είμαστε στη ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσουμε ότι ξεκινάει άμεσα. Οι συζητήσεις που έγιναν όλο το καλοκαίρι για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας αυτής έφτασαν στο τέλος τους και η απόφαση ελήφθει για την επαναδραστηριοποίηση του καταστατικού της παλιάς ομάδας Π. ΝΕΟΛΑΙΑΣ ξεκινώντας από φέτος αγωνιζόμενη στην Β΄ ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ. Ο λόγος της χρησιμοποίησης του καταστατικού της Π.Νεολαίας είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει άμεσα στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα, ενώ μέσα στις προθέσεις των υπευθύνων είναι να αλλάξει η ονομασία και στο καταστατικό κατά την διάρκεια του έτους.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΟΥΡΗΣ ξεκινώντας τις προπονήσεις αύριο Πέμπτη. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θ΄ αποτελείτε από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γεννηθέντες το 2000, 1999, 1998 αλλά και όσοι άλλοι νέοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή ανήκουν σε άλλες ομάδες και επιθυμούν να ενταχθούν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Καλή επιτυχία λοιπόν στο νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε βάθος χρόνου !”

Φιλικό σήμερα με Ηρακλή Αμπελοκήπων

11951474_1085867441441497_3726106450983445148_o

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αύριο για τον Απόλλωνα μέσα στην Κρύα Βρύση με τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ομάδα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ που φέτος θα είναι αντίπαλη στον ίδιο όμιλο με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected