Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Έντονη και σήμερα η μεταγραφική δραστηριότητα (27/8)

Χωρίς τίτλο

H 7η μεταγραφή του Πανελευσινιακού είναι γεγονός.

Η ομάδα του Θριάσιου Πεδίου έδωσε την Πέμπτη (27/08) τα χέρια με τον 23χρονο αμυντικό, Κώστα Δημητρίου, ο οποίος ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Καλλιθέα και την ολοκλήρωσε στον Τύρναβο (4 συμμετοχές).

Ο νεοαποκτηθείς τη σεζόν 2011-12 έπαιζε στην Αγία Παρασκευή και την επόμενη κατέγραψε 19 συμμετοχές με τον Βύζαντα Μεγάρων. Σε τέσσερα παιχνίδια έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

37286cf26890e34b6bb37e7b77031cbd_9d4ed953b74a14ea9017ab1ead426bac_DSC_0631

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα.

Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League.

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη ματαιώθηκε οριστικά η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο προπονητής μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς θεώρησε ότι οι Φράνκο Ουρτάδο, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μπουντόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Μανώλης Ροβίθης, Οσμάν Πάτο και Αντώνης Καμπλιώνης καλύπτουν με απόλυτο τρόπο τις θέσεις των περιφερειακών κυνηγών και η απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη δεν είχε να προσθέσει τίποτα στη λειτουργία της ομάδας, αφού οι ποδοσφαιριστές της και ικανοί απολύτως είναι, οπως αποδείχθηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά και νεότεροι.

πηγή

linardos

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδο. Ο 24χρονος (γεν. 8/7/1991) μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Γ.Ο. Μεσολογγίου, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες τού συλλόγου.

Ακολούθως βρέθηκε για σπουδές στην Κύπρο, όπου και αγωνίστηκε κατά σειρά στον Απόλλωνα Λεμεσού (Β΄ ομάδα), την Παρεκκλησιά, την Α.Ε. Ζακκακίου, την Ανόρθωση, την Αναγέννηση Δερύνειας και την Ομόνοια Αραδίππου.

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής προέβη στις εξής δηλώσεις: «Από τις πρώτες κιόλας μέρες μου στο Αίγιο έχω διαπιστώσει πως ο κόσμος είναι πολύ κοντά στον Παναιγιάλειο. Πρωταρχικός μου στόχος είναι λοιπόν να μην διαψεύσω αυτούς που πίστεψαν στις ικανότητές μου και με έφεραν στην ομάδα, αλλά και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές στους φιλάθλους μας».

Χωρίς τίτλοΗ Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο φορ, Γκάμπριελ.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Καλλιθέα για να ολοκληρώσει τις κινήσεις ενίσχυσης. Η τελευταία προσθήκη, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, πιθανό να είναι του Γκάμπριελ.

Ο 25χρονος (12/04/90) επιθετικός, Γκάμπριελ ντο Κάρμο είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2012-13 είχε αγωνιστεί σε 7 αγώνες με τους Αρκάδες στη Super League. Έχει ύψος 1.88μ. και μετά τους «κυανοκίτρινους» πήρε μεταγραφή στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με την οποία είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Το Σάββατο (29/08) η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης σε φιλικό ματς στο «Ελ Πάσο» και εκεί ο Γκάμπριελ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του.

0bfc0ce99892772fc285e10ee3943d9a_LΟ Δημήτρης Σουάνης πήρε μέρος στην προπόνηση της Κέρκυρας.

Έναν παλιό γνώριμο ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της η Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 είχε 35 συμμετοχές και 9 γκολ με τους Φαίακες στο πρωτάθλημα της Football League και πανηγύρισε μαζί τους την άνοδο στη Super League, βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (26/08) και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι η επιστροφή του είναι στα… σκαριά.

Ο Σουάνης την περσινή σεζόν είχε 20 συμμετοχές και 4 γκολ με τον Απόλλωνα, ενώ στο πρώτο μισό φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ σε 6 αγώνες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P