Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τι δήλωσε ο Αντώνης Νατσούρας για τον Ηρακλή

νατσουραςΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Νατσούρας και αναφέρθηκε στις προοπτικές του φετινού Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ηρακλής συνεχίζει την περσινή πολύ καλή χρονιά. Ο προπονητής κράτησε τον περσινό κορμό, έγιναν πολύ καλές προσθήκες, αποκτήθηκαν παίκτες με εμπειρία και νέα παιδιά. Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται φαίνεται και θα συνεχίσει να φαίνεται».

Για τη νίκη επί της Καλλονής: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Σίγουρα το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, όμως, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο».

Για τον Λάζαρ: «Τον ξέρουμε από τον ΠΑΟΚ και φαίνεται η αξία του. Είναι παίκτης – βαρόμετρο. Από αυτόν ξεκινά το παιχνίδι, είναι το μυαλό της ομάδας. Ήταν μια πολύ σημαντική μεταγραφή».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ηρακλής: «Είναι ένα σφιχτό σύνολο με ομοιογένεια και ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Θεωρώ ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη. Όσο περνάει ο χρόνος θα είναι ακόμη καλύτερη».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν, όμως, η ομάδα παίξει στα στάνταρ που έχει, δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected