Κατηγορίες
Διάφορα

Η 22χρονη από τη Θεσσαλονίκη που “έσπασε” καρδιές με το μήνυμα της…

77e5d4c4b1345032f9543aaa232303a2Παραθέτουμε το μήνυμα αυτούσιο…

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι 22 ετών από Θεσσαλονίκη και έχει 10 μήνες που παλεύω με αυτή την ασθένεια. Ευελπιστώ την προηγούμενη εβδομάδα η θεραπεία που έκανα να ήταν και η τελευταία.

Έκανα λαικ στη σελίδα γιατί θέλω να βλέπω δυνατούς ανθρώπους που δεν ντρέπονται γι αυτό που έχουν και ανθρώπους που δεν είχαν δυναμισμό και τον απέκτησαν μέσω αυτής!!!Επίσης το να μην έχει κάποιος μαλλιά αυτό δεν τον κάνει άσχημο ή αντιπαθή…αντιθέτως άσχημος(εσωτερικά) και αντιπαθέστατος είναι αυτός που θα κοιτάξει επίμονα,ένας που θα σχολιάσει με άσχημη κριτική και κάποιος που θα γελάσει.Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι..Εκτός από τους άγνωστους τυχαίνει και στο οικογενειακό μου περιβάλλον να ντρέπονται για μένα και να με κρίνουν που δεν φοράω περούκα.Τι να πει κανείς…παλιά και άγουρα μυαλά.

Εύχομαι σε όλους ότι έχετε,να περάσει σύντομα με δύναμη,αισιοδοξία και υπομονή..εγώ με αυτές τις τρείς αρετές έφτασα μεχρι εδώ και συνεχίζω!!!!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία σας στέλνω τα φιλιά μου!!!Βέβαια μπορεί να μη γνωριζόμαστε (κάτι που θα ήθελα πολύ να γίνει) αλλά όταν ξέρεις ότι άνθρωποι έχουν βιώσει ότι κι εσύ άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο…εγώ τουλάχιστον νιώθω ότι σας ξέρω ήδη!!!

altsantiri.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected