Super League 1

SKODA Ξάνθη – ΑΕΚ (0-0) Ένα πραγματικό ντέρμπι στα “Πηγάδια”!

skoda-aekΤην πρώτη της απώλεια βαθμών στη Super League κατέγραψε η ΑΕΚ, μένοντας στο 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κακό ποιοτικά το ματς με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Με μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Πλατανιά ξεκίνησε ο Τραϊανός Δέλλας την ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μπαρμπόσα πήρε τη θέση του τραυματία Τζεμπούρ με το σύστημα να παραμένει το 4-2-3-1. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τρία χαφ στο κέντρο σε μια προσπάθεια να μπλοκάρουν τα ατού της Ένωσης.

Ο ρυθμός από το πρώτο κιόλας λεπτό ήταν γρήγορος, με την Ξάνθη να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο έκτο λεπτό με κεφαλιά του Καρυπίδη, όμως τη μπάλα να φεύγει άουτ. Η ΑΕΚ έδειξε να συνέρχεται γρήγορα και στο 11′ μετά από τρομερό passing game πάτησε περιοχή και μάλιστα ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, με  τον κ. Κύζα πάντως να μένει ατάραχος.

περισσότερο ρεπορτάζ στο contra.gr

Οι συνθέσεις:

AEK: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας (69′ Κρισάντους), Μπαρμπόσα (79′ Ανάκολγου), Πλατέλλας και Αραβίδης (87′ Μπουονανότε).

Ξάνθη: Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ερέα (54′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (80′ Ράνος), Καρυπίδης, Ντιμίτροφ (46′ Παπαστεριανός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected