Κατηγορίες
Διάφορα

Το ποδοσφαιρικό Σάββατο στο Cafe “Relax”!

CSC_0370Μπαίνουμε σιγά σιγά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και το Cafe “Relax” (Κεντρικής 141 στη Βέροια) μας προσφέρει μία ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά τόσο με τη Super League όσο και με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πάμε να δούμε τι προτείνουμε για σήμερα!

Πανθρακικός – Βέροια (19:15 Novasports 1) 

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, το απόγευμα του Σαββάτου (29/8) στην Κομοτηνή διεξάγεται μια μεγάλη… μάχη μεταξύ του Πανθρακικού και της Βέροιας.

Οι «πράσινοι» της Θράκης υποδέχονται την «Βασίλισσα του Βορρά» στις και οι δύο «μονομάχοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον φετινό… μαραθώνιο. Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στον… Αύγουστο, ωστόσο, το… τρίποντο αποτελεί… μονόδρομο και για τις δύο ομάδες.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο, Νικόλτσης, Τζάνης, Ίγκορ, Χασομέρης.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Όστοϊτς, Μαραγκός, Εντεγκουέλε, Τσουμάνης, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Ιμπραΐμ, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Τάτος, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Μελικιώτης, Κόλα.

SKODA Ξάνθη – ΑΕΚ  (21:30 Novasports 2) 

Το πρώτο σημαντικό… τεστ για τη νέα σεζόν έφτασε για την ΑΕΚ, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (29/8) στις αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η Ένωση, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Super League και τη νίκη 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, θα κάνει την πρώτη της… έξοδο, σε μία δύσκολη έδρα και θέλει να αποδείξει πως δεν… καταλαβαίνει τίποτα από «εμπόδια». Πάντως, το… έργο των παικτών του Τραϊανού Δέλλα, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και οι Ακρίτες προέρχονται από την ισοπαλία 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

fbe204e48ceb91719860726782a35c3a_L

Νιουκάστλ – Άρσεναλ (14.45 OTE Sport1)

Μέτριο ξεκίνημα για τους “ανθρακορύχους”, αλλά δεν παύουν να είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος για οποιονδήποτε. Η Άρσεναλ καλείται να επιβεβαιώσει τη δυναμική της και να επαναλάβει την εξαιρετική της εμφάνιση (παρά το 0-0) κόντρα στη Λίβερπουλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected