B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (1-2) Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες, ανατροπή για τους “πράσινους”

DSCN0277 DSCN0214

Ένα ακόμη φιλικό για τις δύο ομάδες, με τους “πράσινους” μάλιστα να αγωνίζονται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της, επικράτησε με 2-1 της Δόξας στο Λιανοβέργι, με την ομάδα του Σάκη Παγγούρα να ξεκινά το παιχνίδι με τους λεγόμενους (αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη) βασικούς και στη συνέχεια να προβαίνει σε πολλές αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, με τέρμα του νεοαποκτηθέντα από τον Νησαϊκό, Γρηγόρη Πατρίκα, σε ένα πρώτο μέρος με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι “πράσινοι” πήραν τα ηνία του αγώνα και με δύο τέρματα του Βασίλη Βελικούδη πέτυχαν την ανατροπή και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα φιλικά.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Ζαχόπουλος, Τερζίδης, Καραμπατζάς, Τόζογλου, Πατρίκας, Καραντουλαμάς, Κουτίκας, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης Σ. Αγωνίστηκαν και οι Γελαδάρης Α., Γερόπουλος Χ., Γερόπουλος Ι., Λουκάς, Καμανδάνης, Μπάλιος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Ντάμτσιος, Ταρπατζής, Ασημακόπουλος, Μπάκας, Παντριάς, Παλιούρας, Κιρκιλιανίδης, Σαλτουρίδης, Βελικούδης, Καλιάγρας. Αγωνίστηκαν και οι Ευαγγελόπουλος Α., Ευαγγελόπουλος Μ., Μηνούδης Χ., Σωτηράκης, Γεωργάκης, Μαλογιάννης,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected