Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στην Ηγουμενίτσα ο Γεωργίου

FFFSΟ Θεσπρωτός απέκτησε τον 24χρονο μέσο Παναγιώτη Γεωργίου, ο οποίος αν και παρουσιάστηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα τον προηγούμενο μήνα, δεν έμεινε για να αγωνιστεί τελικά εκεί, λόγω της διοικητικής κατάστασης που δημιουργήθηκε.

Την περσινή σεζόν τον είδαμε αντίπαλο του Θεσπρωτού με τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας.

Το νέο απόκτημα του Θεσπρωτού με τον πρόεδρο Σάββα Θωμάζο, στην φωτό πάνω.

Ημερομηνία Γέννησης: 27 Νοεμβρίου 1990 (24 ετών)
Τόπος Γέννησης: Άρτα
Θέση: Μεσοεπιθετικός

Η καριέρα του:
2010-2011. Παναιγιάλειος (Γ΄ Εθνική)
2011-2012. ΑΟ Φιλοθέης (Δ΄ Εθνική)
2012-2013. Τηλυκράτης Λευκάδας (Γ΄ Εθνική)
2013-2014. Εθνικός Φιλιππιάδας (Γ΄ Εθνική)
2014-2015. Αναγέννηση Άρτας (Γ΄ Εθνική)

thesprotiaball.gr

DSC_0099[1]

Ευρεία νίκη κόντρα στον Αχέροντα

Σε σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Καναλάκι, ο Θεσπρωτός επικράτησε του ΠΑΣ Αχέρων με 4-0, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Θεσπρωτός στο σημερινό ματς, απέναντι σε έναν ελλειπέστατο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου που αγωνίστηκε χωρίς τους Παππά Δ., Βασιλείου, Θεοδωράκη, Ντέτσικα και Μπάκα, και με την ομάδα του Γιώργου Λαδιά να δείχνει αξιοσημείωτη ομοιογένεια και σαφώς έτοιμη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Λαδιά πέτυχαν οι Μώκος, Στεφανίδης, Μάρκος με αυτογκόλ, και ο υπό δοκιμή Μπαστάνης.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Πάνος, Κουμπής, Λαγός, Μυρτάϊ, Σιώρος, Κωνσταντίνου Β., Τσεβίτ, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Ε., Τσομπάϊ. Έπαιξαν και οι: Μάρκος, Τζίμας Ι., Πάντος Παππάς, και Φουντόγλου.

Θεσπρωτός (Γιώργος Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Μητσέλος Α., Σουκρηόγλου, Τζερεμές, Καρύδης, Μήτσης, Μπίκας, Σαλταπίδας, Στεφανίδης, Πανταζής, Μώκος. Έπαιξαν και οι: Βένος, Θεοδώρου, Λεοντίου, Σέζερ, Ντούνης, Τρακάκης, Πασχάλης, Αναστασίου Μητσέλος Σ., και ο υπό δοκιμή Μπαστάνης.

Κωνσταντίνος Κολιός, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected