Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Κεφαλλονιά – Αποχή των ποδοσφαιριστών στο τοπικό πρωτάθλημα ελέω αγωνιστικού χώρου!

11880187_10153634372494630_1902749302_nΔύσκολες ώρες για το ποδόσφαιρο της Κεφαλλονιάς, καθώς οι ποδοσφαιριστές των τοπικών ομάδων σταματούν το ποδόσφαιρο λόγο του ακατάλληλου χλοοτάπητα που υπάρχει στο γήπεδο. 

Άσχημη η κατάσταση στη Κεφαλλονιά, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο του νησιού… Ο χλοοτάπητας του ΔΑΚ Κεφαλλονιάς, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτό οδηγεί πολλούς ποδοσφαιριστές να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν το ποδόσφαιρο.

Ο Τανουσάι Φατιόν στην ανακοίνωσή που εξέδωσε, αναφέρει: «Είναι 15 χρόνια που ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλλον είμαι αναγκασμένος να σταματήσω έστω και αν είμαι τόσο μικρός στην ηλικία. Ο λόγος είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τον οποίο θεωρώ απαράδεκτο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτόν. Θα ήθελα και άλλοι ποδοσφαιριστές από τις τοπικές μας ομάδες ή συμπαίκτες μου, να μας ακολουθήσουν σε μια τελευταία προσπάθεια να ακουστεί η φωνή μας έτσι ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα και να μην έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό! Ελπίζω να μας ακούσουν οι υπεύθυνοι, να κατανοήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να κάνουν κάτι έτσι ώστε να αλλάξουν τον απαράδεκτο και επικίνδυνο τάπητα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

περισσότερα στη gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected