Κατηγορίες
Football League

Γιώργος Παπαστεργίου : “Θα αγωνιστούμε όλοι για για τον Φελίπε”

jogo-19870Ο Γιώργος Παπαστεργίου μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Φιλίπε Ντα Κόστα και τον τραυματισμό του, όπως και για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ημαθιώτη φορ :

“Από την πρώτη ημέρα δεθήκαμε, έχουμε άριστη σχέση, μέσα και έξω από το γήπεδο και δημιουργήθηκε μία φιλία. Με στεναχώρησε πολύ ο τραυματισμός, ειδικά σε μία ημέρα που είχε τα γενέθλια του και έχοντας κοπιάσει και ιδρώσει στην προετοιμασία. Είχαμε κανονίσει μετά το φιλικό να μαζευτούμε κάπου να γιορτάσουμε τα γενέθλια του και τελικά αντί για γιορτή προέκυψε αυτό. Με στεναχωρεί και που χάνουμε έναν τόσο σημαντικό παίκτη στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Σίγουρα βάρυνε το κλίμα στα αποδυτήρια, επηρεάστηκε η ψυχολογία μας. Λες τι είναι το ποδόσφαιρο; Ένα κλικ και αλλάζουνε όλα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και οφείλουμε πλέον όλοι εμείς να είμαστε η δεύτερη οικογένεια του. Είναι πολύ δύσκολα και για αυτόν. Είναι σε ένα καναπέ και μετράει τις ημέρες”.

Για τα πολλά τατουάζ που έχουν:

“Αυτό φαίνεται, δεν χρειάζεται να το πει κανείς. Νομίζω πως έχει κάποια παραπάνω τατουάζ και έχουμε γενικά και αρκετές κοινές απόψεις”.

Για το αν θα του αφιερώνουν τις νίκες:

“Οφείλουμε πλέον να έχουμε καλή παρουσία ως ομάδα και να ξέρει πως όταν θα επιστρέψει θα είναι σε μία καλή ομάδα και όχι να τον απογοητεύσουμε”.

Για την ομάδα που δημιουργήθηκε:

“Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί ήμασταν μία καινούργια ομάδα, αλλά ειδικά στην προετοιμασία που είσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί με τον άλλον δένεσαι. Είναι όλοι καλά παιδιά και χτίζουμε μία καινούργια οικογένεια και επειδή είναι δύσκολο το πρωτάθλημα μόνο έτσι μπορείς να επιβιώσεις. Εμείς που τα ζήσαμε και πέρυσι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Και η διοίκηση δίνει τον καλύτερο της εαυτό και στο θέμα του Φιλίπ είναι σημαντικό να βλέπεις τέτοια στήριξη προς έναν παίκτη που τραυματίζεται και αξίζει να το αναφέρουμε αυτό. Εννοείται πως νιώθουμε και εμείς καλύτερα. Και χθες ήρθαν μας είπαν πως ότι και αν συμβεί θα είναι δίπλα μας και έχουμε και ανθρώπους όπως ο Θάνος ο Μιλούσης και ο Γιάννης Τζιντζής που μας βοηθούν”.

Για την έκπληξη που έκαναν στον Ντα Κόστα:

“Υπήρχε μία πρωτοβουλία από τον Σιάκκα και είπαμε όλοι μαζί να του κάνουμε μία έκπληξη και πήραμε μία τούρτα με ερωτηματικό και θέλαμε να δείξουμε και στο παιδί του πως ο πατέρας του είναι σε καλά χέρια”.

Για τα αποτελέσματα στα φιλικά:

“Οφείλουμε και στα φιλικά να κερδίζουμε, αλλά αυτό στην προετοιμασία είναι λογικό. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα αλλά τα πόδια είναι βαριά. Μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε. Αρχίζουμε να λυνόμαστε και στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Και πέρυσι δεν είχαμε τα καλύτερα φιλικά, παρά τα αποτελέσματα, αλλά δικαιωθήκαμε στο τέλος. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε”.

Για τις κληρώσεις της Παρασκευής:

“Θα προτιμούσαμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με ένα δυνατό παιχνίδι εντός Σερρών και όσον αφορά το κύπελλο είναι μία διοργάνωση που όλες οι ομάδες προσπαθούν να πάνε καλά. Με σοβαρότητα παντού”.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected