Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Τύρναβος (2-0) Δοκιμές από τις δύο ομάδες, παρθενική εμφάνιση για δύο στους “μπλε”

f4e2f0d30993063b644044c8899f29c3_LΜε τους Κυπτίου και Χολέβα να κάνουν ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα, στην επιστροφή τους στο “Π. Μαγουλάς”, η Νίκη Βόλου κέρδισε σήμερα 2-0 τον Τύρναβο σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης.

Τα γκολ ο Kρεββατάς με πέναλτι στο 46′ και ο Μητσογιάννης στο 67′ στην εστία της ομάδας του. Αμετάβλητη κατά τα 10/11 η αρχική σύνθεση των “κυανόλευκων” σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση.

Στο αρχικό σχήμα, ο Λεωνίδας Μπίλης είχε τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα ο Κεμάλλι στα δεξιά, ο Παπαδόπουλος στα αριστερά και οι Καρατάσιος, Ναουμίδης στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, Ιβανίδης, Μέτσε στον άξονα, Ταουσιάνης, Νάκας στις πτέρυγες και ο Κόλα σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον προωθημένο Κρεββατά. Δηλαδή η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή ήταν η χρησιμοποίηση του Κρεββατά αντί του Κανελλόπουλου.

Στο 29’ ο Παπαδόπουλος βγήκε ωραία από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα για τον Κρεββατά, που είδε την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από τα δοκάρια στην κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ στο 44’ από πίεση στους αμυντικούς του Τυρνάβου έγινε το λάθος, που πήγε να εκμεταλλευτεί ο υψηλόσωμος φορ, αλλά το σουτ που έκανε από μέσα δεξιά της περιοχής πέρασε λίγο εκτός εστίας. Τελικά, πανηγύρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ευστοχώντας σε πέναλτι, που κέρδισε ο Νάκας από τον Μητσογιάννη.

Ο Νάκας βρισκόταν σε θέση βολής μετά το ένα-δύο που έκανε με τον Κρεββατά, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, καθώς ο αντίπαλός του τον σταμάτησε αντικανονικά. Να τονιστεί ότι η Νίκη είχε γλιτώσει το 0-1 μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο, με τον Σταυράκη να ενεργεί σωτήρια σε σουτ του αφύλακτου επιτελικού του Τυρνάβου Λίταινα, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο γήπεδο πολύ χαλαρά. Αξιόλογη φάση για τον Τύρναβο ήταν αυτή του 35’, όταν η σέντρα ακριβείας του Λίταινα είχε αποδέκτη τον Κρίτσα, την κεφαλιά του οποίου εξουδετέρωσε ο Σταυράκης.

Στο δεύτερο μέρος το πιο πολύ χειροκρότημα το πήρε ο εντυπωσιακός Μπαλαράμπε, που στο γήπεδο στη θέση του Κρεββατά στο 62’ και ταλαιπώρησε με προσωπικές ενέργειες την αντίπαλη άμυνα, η οποία δε μπορούσε να τον σταματήσει. Στο 69’ ο Άγγλος μπήκε στην περιοχή μετά το τακουνάκι του Κόλα και πήγε να σιγουρέψει το γκολ με πάσα στον Ταουσιάνη, με τον Μητσογιάννη να παρεμβάλλεται και να σημειώνει αυτογκόλ, παρά την προσπάθεια του γκολκήπερ Κούτσικου, που δε συγκράτησε την μπάλα. Από κει και πέρα, καλύτερη στιγμή ήταν το τεχνικό σουτ του Ζβέρκουλη στο 77’, που απομάκρυνε δύσκολα ο Παπουρτζής. Τέλος, να σημειωθεί ότι πέναλτι μπορούσε να δοθεί σε σόλο του Ναουμίδη στο δεύτερο μέρος, που φαίνεται ν’ ανατρέπεται, αλλά ο κ. Γκόλιας είχε διαφορετική άποψη.

Για τη Νίκη Βόλου, ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε για 53 λεπτά τον Χολέβα που μπήκε στο ματς στο 32′ καθώς ο Καρατάσιος ένιωσε ζάλη από την αφόρητη ζέστη. Επίσης, για μισή ώρα στην επανάληψη αγωνίστηκε ο Κώστας Κυπτίου,το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο προπονητής της Νίκης δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνοχή της ομάδας του, ανέφερε ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, ενώ σχολίασε πως θα γίνουν κάποιες αποχωρήσεις με παίκτες που δεν θα πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ.

Συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Σταυράκης (68’ Παπουρτζής), Κεμάλλι (46’ Αλεξανδρής), Παπαδόπουλος (71’ Τάχος), Καρατάσιος (32’ Χολέβας-86’ Ευθυμίου), Ναουμίδης (86’ Κανταρτζής), Ιβανίδης (61’ Κυπτίου), Μέτσε (61’ Βέργος), Ταουσιάνης (89’ Ματθαίου), Νάκας (89′ Βουρδάκης), Κόλα (71’ Κολημήτρας), Κρεββατάς (61’ Μπαλαράμπε).

Τύρναβος: Παπαγιάννης (66’ Κούτσικος), Αϊβάζης (65’ Παπαχρήστος), Μπαρούτας (65’ Γελάγης), Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λίταινας (47’ Σβερκούλης), Κρίτσας (58’ Λούγκος), Τσιρλίδης (46’ Παπαιωάννου), Κόκκορας (39΄Μούσιος), Τασιούλης (73’ Τσιάγκος).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected