Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Γυναικών Beach Handball – Ασημένιο μετάλλιο με Μούρνου!

20150902_223154Η Εθνική Γυναικών έχασε 2-0 από την Ιταλία στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ κατάφερε να πετύχει η Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά την ήττα της 2-0 (16-6, 13-9) από την Ιταλία στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος στη Πεσκάρα.

Ο αρχηγός αποστολής και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Άγγελος Μαυρίδης είπε: «Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αν όχι η μεγαλύτερη σε Εθνικό επίπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας υποστήριξαν και αυτούς που δεν μας υποστήριξαν. Επιστρέφοντας θα βάλουμε τα πράγματα στη βάση τους. Θα κάνουμε μια νέα αρχή και το μπιτς χάντμπολ θα ανέβει σε άλλη κατηγορία. Είναι Ολυμπιακό Άθλημα και θα πάρει το κομμάτι που του αξίζει»

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη είπε: «Κρατάμε την δεύτερη θέση που είναι μεγάλη επιτυχία. Ήρθε η κούραση στα δύο τελευταία ματς. Είχαμε αρκετό άγχος και πολλά χαμένα σουτ, αλλά και απειρία σε τέτοιες καταστάσεις, αφού δεν είναι πολλές οι φορές που διεκδηκούμε ένα μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση.

ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ 0-2

ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα 2, Ποιμενίδου 2, Παπαβασιλείου, Μάστακα 6, Μούρνου 2, Ράτσικα, Βασιλειάδου 1, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου.

handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected