Ποδόσφαιρο Κόσμος

EURO 2016 – Νέο κάζο Ολλανδίας! (vid)

9fe7ed4d50a991b5012a5230801d289f_LΦύλλο και φτερό έκανε τους «οράνιε» η Τουρκία, διαλύοντας τους 3-0 στο «Τορκού Αρένα», αφήνοντάς τους πλέον διαθέσιμη μόνο την 3η θέση – Πέρασαν οι Τσέχοι!

Οι Τούρκοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο και με το… καλημέρα «άνοιξαν» το σκορ. Στο 8’ ο Ογκουζάν Οζιακούπ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 26’ ο Αρντά Τουράν εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Σίλεσεν, κάνοντας το 2-0!

Οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, ήταν απελπιστικά κακοί για ακόμη ένα ματς και στο 86’ ο Μπουράκ Γιλμάζ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σαν να μην έφτανε η δεύτερη ήττα σε διάστημα λίγων ημερών, οι Ολλανδοί είδαν και την Τσεχία να επικρατεί 2-1 της Λετονίας εκτός έδρας, με τους «οράνιε» να πέφτουν στην 4η θέση! Στο 13’ ο Λιμπέρσκι «άνοιξε» το σκορ για τους Τσέχους και στο 25’ ο Νταριντά με καταπληκτικό τέρμα έκανε το 2-0. Οι Λετονοί μείωσαν στο 73’ με τον Ζιούζινς αλλά δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα.

Αυτά τα δυο αποτελέσματα συνδυαστικά χάρισαν στην Τσεχία το απευθείας εισιτήριο πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 και παράλληλα αναγκάζουν την Ολλανδία να παλέψει μόνο για την 3η θέση, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να τερματίσει σε κάποια από τις δυο πρώτες θέσεις!

δείτε βίντεο με στιγμιότυπα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected