Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Δύο παίκτες με εμπειρία στα “κυανοκίτρινα”

10690254_982137588468694_2272244533035032252_n

Δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά με την εμπειρία τους, απέκτησε σήμερα (7/9) ο Αστέρας Αλεξάνδρειας.

Μπορεί το νεανικό ρόστερ να είναι δεδομένο και στοιχείο της φιλοσοφίας της ομάδας, ωστόσο η εμπειρία είναι απαραίτητη στο να πλαισιώσει τους νεότερους και δώσει την αναγκαία ισορροπία στο ρόστερ.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέκο Μπουκλά (φωτ. δεξιά), ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αλλά και με τον Κώστα Κούκο, με θητεία επί εξαετίας στην ΑΕ Αλεξάνδρειας παλαιότερα και μέχρι πρότινος επιθετικός του Ηρακλή Χάλκης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ο πρώτος μάλιστα αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΣ Πατρίδας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

*οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Αστέρα Αλεξάνδρειας

Στέλιος Λιόλιος (Άρης Παλαιοχωρίου), Βαγγέλης Δεινόπαπας (Μακεδονικός Πλατάνου), Στέφανος Μοσχώβης (Ασπίδα Ξάνθης), Μάκη Κυριακού (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου), Νίκος Μπουνταΐτης (ΑΕ Σχοινά), Δημήτρης Μωραΐτης (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου), Θοδωρής Γκουγρής (ΑΕ Καψόχωρας), Νίκος Μουστάκας (Άρης Παλαιοχωρίου), Κώστας Χαρπίδης (ΑΕ Αλεξάνδρειας), Αλέκος Μπουκλάς (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κώστας Κούκος (Ηρακλής Χάλκης Λάρισας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected