Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη – Οι 13 μεταγραφές, οι 10 παραμένοντες και η επίσημη έναρξη με Μακεδονικό

11892205_10207669461880948_3231071665877060767_n

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Κοζάνης για τη νέα σεζόν, που ξεκινά επίσημα αύριο (9/9) με τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Κοζάνης με αντίπαλο τον συντοπίτη Μακεδονικό.

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Προβίδα και την καθοδήγηση της διοίκησης του Αγάπιου Γαβριηλίδη, η “ερυθρόλευκη” ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική ανανέωση δυναμικού, το οποίο απαριθμεί 23 μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 13 ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα.

Σημαντικές βεβαίως και οι αποχωρήσεις, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το ειδικό βάρος για την καλή πορεία στη Γ Εθνική, παρά το γεγονός πως και φέτος το πρωτάθλημα παρουσιάζει πολλές δυσκολίες.

Οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από την περσινή σεζόν είναι οι Σκέρντι Χαματάι, Μανώλης Αλιατίδης, Ηλίας Δούμας, Αποστόλης Ηλίας, Θωμάς Μπιμπίρης, Βασίλης Ντέρος, Τάσος Παπανικολάου, Ηλίας Τσικόπουλος και Γιάννης Τσικόπουλος.

Στην ομάδα ήρθαν οι : Γιώργος Αντωνιάδης από ΠΑΟΚ Κοίλων, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης από Μακροχώρι, Πάρης Μάγγος από Ατρόμητο Εορδαίας, Γιώργος Νομικός από SKODA Ξάνθη Κ20, Γιάννος Πασχάλης από ΠΑΣ Γιάννινα Κ20, Μπάμπης Πετράκος από Επισκοπή, Ζήνωνας Πιτσιάβας από ΑΣ Βελβεντού, Παναγιώτης Ρέββας από Απόλλων Καλαμαριάς, Γιώργος Ταχιάς από ΠΑΣ Γιάννινα Κ20, Ηρακλής Τζίλας από ΠΑΣ Γιάννινα Κ20, Ηλίας Τσαγκαλίδης από Εθνικό Φιλιππιάδας, Αλέξης Τυρολόγος από ΑΣ Βελβεντού και Γιώργος Χριστοφορίδης από ΓΣ Προσοτσάνης Δράμας.

Σήμερα (8/9) στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ εκτός απροόπτου οι ¨ερυθρόλευκοι” θα μάθουν και τον όμιλο στον οποίο θα ανήκουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected