Κατηγορίες
Διάφορα

Ξεκινούν (επιτέλους…) οι πληρωμές για την Κοινωφελή Εργασία

daae4a1532b5bdc0955c8ea25c84e35a_LΜετά από τον «γολγοθά» που πέρασαν οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ ο Οργανισμό ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής των πληρωμών σε ωφελούμενους και επιβλέποντες φορείς Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής τόσο των αποδοχών των ωφελούμενων όσο και του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμοι). Η καταβολή των αποδοχών των ωφελούμενων αφορά τόσο τις λίγες ημέρες του μηνός Ιουλίου κατά τις οποίες απασχολήθηκαν οι ωφελούμενοι όσο και τις αποδοχές τους για τον μήνα Αύγουστο για όσους Δήμους έχουν αποστείλει προς τον ΟΑΕΔ τις καταστάσεις. Επισημαίνεται ότι ο Οργανισμός προέβη στην αναβάθμιση και προσαρμογή του πληροφοριακού του συστήματος προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο2/2015 ως προς τον υπολογισμό και την καταχώρηση των διαφορετικών πακέτων ασφαλιστικής κάλυψης των ωφελούμενων ανά ειδικότητα π.χ. κοινή μικτή ασφάλιση, κλάδος βαρέων, τομείς Ε.Τ.Α.Α. (ΤΣΜΕΔΕ κλπ).

Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε σύμφωνα πάντα με την διοίκηση του Οργανισμού και όπως αναφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να περιοριστεί στο ελάχιστο.

dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected