Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το φιλικό δεν τελείωσε ποτέ…

74ca1240469f331996d80bca6f45a3a7_LΕπεισοδιακό το φιλικό του Πυράσου με τον Ολυμπιακό Βόλου, διεκόπη στο 63ο λεπτό ύστερα από σύντομη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στο συγκεκριμένο λεπτό κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ο Λεόν αντί να βρει την μπάλα, “σούταρε” στο πρόσωπο του πεσμένου στο έδαφος Μπόρα. Οι παίκτες του Πυράσου …ζήτησαν το λόγο από τον Αργεντινό, που χτύπησε δυνατά αλλά μάλλον άθελά του τον αμυντικό των γηπεδούχων, ακολούθησε σύρραξη που δεν δικαιολογούσε την απρόσμενη εξέλιξη της διακοπής αλλά εν τέλει η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε κι έληξε άδοξα το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου ύστερα από επτά χρόνια, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους καθώς σε 18 ημέρες αρχίζει η σεζόν για τον Πύρασο στη Γ’ Εθνική και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Football League.

Για τους γηπεδούχους του Στέφανου Ξηροφώτου, στο τέρμα ο Χαλάτσης, στην άμυνα δεξιά ο Καψιώτης, αριστερά ο Κουρτέλης και στόπερ οι Καραλόπουλος, Μπόρας, όλοι τους 20-21 ετών. Στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικοί χαφ οι Βαγγελάκος, Κοτζαθανάσης, στις πτέρυγες οι Τσιουρέλης, Μαλακασιώτης και ο Αναστασίου πίσω από τον Κοντοβά.

Για τους φιλοξενούμενους του Αποστόλη Χαραλαμπίδη, κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Δασκαλάκης, στην άμυνα δεξιά ο Καρράς, αριστερά ο Μπουτζίκος, στόπερ οι Νικολόπουλος, Καραμανλής. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Κεσίδης, Τσιάρας και πιο μπροστά ο Κυζιρίδης που επανεμφνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, στα πλάγια οι Τσιλιγκίρης και Σκοπελίτης, με σέντερ φορ τον Αλαμάνη.

Το πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές για τον Πύρασο που μπήκε πιο δυνατά. Στο 3′ διαγώνιο σουτ του Κοντοβά απέκρουσε ο Δασκαλάκης και στο επόμενο λεπτό, ο Μαλακασιώτης βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά η τελική του προσπάθεια ήταν τελείως άστοχη.

περισσότερα στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected