Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 1ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ1111111111111Με την ευχή να είναι μια χρονιά πιο θεαματική, πιο συναρπαστική αλλά και με περισσότερο κόσμο στις κερκίδες, ξεκινά αύριο (12/9) η σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας, περιόδου 2015/2016.

Μια κατηγορία που μετά από πολλά χρόνια είναι…πετσοκομμένη σε σχέση με τις συμμετοχές, καθώς η αδυναμία παρουσίας των Άτλα Ζερβοχωρίου και Λευκαδίων, οδήγησαν στην μείωση των ομάδων (14) αλλά και στις αγωνιστικές (26) καθώς οι δύο παραπάνω ομάδες δεν δήλωσαν καν στην κατηγορία (σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε ρεπό).

Ωστόσο, σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις, αναμένεται ένα αρκετά συναρπαστικό πρωτάθλημα καθώς όλες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) παρουσιάζονται ενισχυμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αρκετές θα είναι αυτές που θα “κόψουν” βαθμούς τόσο σ αυτές που στοχεύουν εκ προοιμίου στον τίτλου όσο και γι αυτές που θέλουν να πετύχουν την όσο το δυνατόν πιο σύντομη σωτηρία.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα μεταγραφικά “πάρε-δώσε” στην Α1 Ερασιτεχνική και μπορείτε άμεσα να διαπιστώσετε πως φέτος το πρωτάθλημα κοσμούν ποδοσφαιριστές που έχουν πολλές επαγγελματικές συμμετοχές αλλά και τεράστια εμπειρία που είναι απαραίτητη (και δυσεύρετη σε πολλές περιπτώσεις) στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το ImathiaSportsNews σας παρουσιάζει το pregame της 1ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο Σάββατο (12/9) και είναι μια προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Eirinoupoli makroxvri

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μακροχώρι Εντός έδρας ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής, με αντίπαλο το Μακροχώρι που επιστρέφει φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα μετά τα τελευταία χρόνια σε Γ και Δ Εθνική. Στην αναμονή για την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη (Χρήστου Πίτου και Γιώργου Συμεωνίδη), πλήρες το νεανικό συγκρότημα του Μάκη Γιαννόπουλου, που θα μεταβεί στο Αγγελοχώρι με στόχο την έκπληξη.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία, σε φιλική αναμέτρηση (03/09/2014) 4-2

Χιλιομετρική απόσταση  : 17.32 χλμ


Κοπανος αε αλεξανδρειας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Σπουδαίο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τους από την περσινή Α2 Ερασιτεχνική. Ιδιαίτερα ενισχυμένες αμφότερες στο φετινό πρωτάθλημα και φαντάζουν ως διεκδικητές του πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Για την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα το αυριανό παιχνίδι αποτελεί το πρώτο επίσημο τεστ μπροστά στο κοινό τους και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προσέλευση του κόσμου. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον νεαρό τεχνικό, καθώς επιστρέφει και ο Αντώνης Ντόγος που εξέτισε την περσινή ποινή του στο ματς του Κυπέλλου

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Καρασαββίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Λέκκα που είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αποστόλης Λίτσι (πρόβλημα στον προσαγωγό), Νίκος Αραπέλλης (πόνους στο γαστροκνήμιο) και Μίμης Μπενίσκος (ξεκίνησε τρέξιμο).

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία

Χιλιομετρική απόσταση  : 46.15 χλμ


 

Episkopi rodoxori

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τοπικό ντέρμπι στην Επισκοπή και εκ των πραγμάτων, συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της γύρω περιοχής! Αμφότερες εμφανίζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες στο μεταγραφικό παζάρι (το οποίο ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε για τους αυριανούς αντιπάλους…) και το αυριανό παιχνίδι φαντάζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

 

Ο Χρήστος Μποζίνης για τους γηπεδούχους δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κώστα Βλιζνάκη και Νίκο Ιωάννου, των οποίων τα δελτία δεν προλαβαίνουν να εκδοθούν έγκαιρα (αυτό αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα), ωστόσο επιστρέφουν οι Παραστατίδης, Ορφανίδης και Λύτης που απουσίασαν από το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνας

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Από την άλλη πλευρά, αρκετά είναι τα ζητήματα για τον Σάκη Γλώσση καθώς εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Νίκος Παπαλεξίου, που χειρουργήθηκαν πρόσφατα και βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης, ενώ σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Δημήτρης Κακούδης, που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Εκτός θα είναι για διάφορους λόγους οι Ιωσήφ Κουλιανίδης, Αλέξης Κούτης και Απόστολος Παρηγορίδης ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Αλέξης Ασλάνογλου και Σάκης Ρίσσου που έμειναν εκτός στο Κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Προϊστορία : 2013/2014, 1-1 (Α2)

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.46 χλμ


 

meliki Trikala

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης : Ντέρμπι από τα…παλιά στα Τρίκαλα και μία ακόμη αναμέτρηση για τον Γιώργο Ντάμτσιο κόντρα στην ομάδα της γενέτειρας του. Παιχνίδι αποδείξεων για αμφοτέρους το αυριανό, καθώς η μέχρι στιγμής εικόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (με τους “ερυθρόλευκους” ωστόσο να προκρίνονται κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας) να μην είναι αυτή που περίμεναν οι φίλοι των ομάδων.

Για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου θα απουσιάσουν για ένα ακόμη παιχνίδι (μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΦΑΣ Νάουσα) οι τραυματίες Ηρακλής Ελευθεριάδης, Κώστας Καρβούνης και Γιάννης Κιρκιλιανίδης αλλά και ο απών με άδεια Ούλι Ντόι. Πιθανή η επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τους Βασίλη Παπαδόπουλο και Κώστα Χαλβατζή που έλειψαν στη Νάουσα.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

12008418_10205179604189840_1227993587_o

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Γιάννης Γιάννου περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων, ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απουσίας για διαφορετικό λόγο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Προϊστορία : 2014/2015 4-2, 2013/2014  1-1, 2012/2013  0-3

Χιλιομετρική απόσταση  : 30.77 χλμ


paok χαριεσσα

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική. Για τους γηπεδούχους και τον έμπειρο προπονητή Χρήστο Υφαντίδη, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Θανάσης Κίτσας, Ανδρέας Μπουκλάς, Αλέξης Τόλιος και Διαμαντής Λαδάς, ενώ αμφίβολος για το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη είναι ο Αργύρης Σταμάτης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 32.17 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 0-1, 2013/2014  2-0, 2012/2013  1-2


 

pontiaki Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ατρόμητος Διαβατού : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στον Άραχο, ανάμεσα στη νεοφώτιστη ομάδα του Σάκη Παγγούρα και τον έμπειρο και ιδιαίτερα ενισχυμένο Ατρόμητο. Ο προπονητής των γηπεδούχων, που θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με την ομάδα που τερμάτισε δεύτερος την περίοδο 2012-2013 δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ και τα δελτία των νεοαποκτηθέντων εκδόθηκαν κανονικά. Χωρίς απουσίες και οι φιλοξενούμενοι, μεταβαίνουν στον Άραχο με στόχο τη νίκη και το ιδανικό ξεκίνημα για τη φετινή χρονιά

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 28.15 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία


 

Naousa Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νάουσας : Γειτονικό ντέρμπι στο ΔΑΚ Νάουσας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν και πέρσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα του Αχιλλέα στο Γιαννακοχώρι (2-1 για τον ΦΑΣ). Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος και με την παραμονή του βασικού κορμού από την περσινή σεζόν, είναι και φέτος εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα και με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ξεκινά αύριο κόντρα στον Αχιλλέα. Για τους φιλοξενούμενους, ο Παναγιώτης Καραμεταξάς θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Κώστα Κοσμά, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Στόχος για τον Αχιλλέα το θετικό αποτέλεσμα, σε μια έδρα που παραδοσιακά έχει πολύ καλή απόδοση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 7.51 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-1

https://youtu.be/PT5lRtIC5NU


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 17.00 :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ατρόμητος Διαβατού

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νάουσας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μακροχώρι

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected