Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το ImathiaSportsNews στην κλήρωση της Γ Εθνικής και η εντυπωσιακή στήριξη της προσπάθειας (photos)

11995242_10153802257254245_1008696178_oΠάντα παρόν στις διοργανώσεις που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό το ImathiaSportsNews και για το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία του στην κλήρωση της Γ Εθνικής.

Σε συνεργασία με τους “Βάλτος Boys”, που φέτος θα έχουν την αποκλειστική κάλυψη της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στην ιστοσελίδα μας, δώσαμε το παρόν στο Πάρκο Γουδή, όπου διενεργήθηκε η κλήρωση των τεσσάρων ομίλων για τη σεζόν 2015-2016.

Η ιστοσελίδα μας ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που κάλυψε τη διαδικασία σε ζωντανή μετάδοση και ενημέρωσε από το πρώτο δευτερόλεπτο για το πρόγραμμα των τεσσάρων ομίλων. Χαρακτηριστικό είναι πως ο δείκτης επισκεψιμότητας έσπασε κάθε ρεκόρ μέσα στην τετραετία του ImathiaSportsNews ενώ αμέτρητα ήταν τα μηνύματα σχετικά με την κλήρωση, με επίκεντρο τον Άρη, τον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη διαδικασία αλλά και τις συνεντεύξεις που παρέθεσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος αλλά και παράγοντες των ομάδων που έδωσαν το παρόν.

Η κόντρα Τζανόπουλου με τον εκπρόσωπο του Πανηλειακού, το μπέρδεμα με τους κλειδάριθμους και η παρουσία των δημοσιογράφων που έλυσε τον…γρίφο!

Ιδιαίτερα σύντομη (περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο) και με την παρουσία πάνω από 100 εκπροσώπων των ομάδων αλλά και του Τύπου, ήταν η διαδικασία της κλήρωσης των ομίλων της Γ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα γεωγραφικά κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή της κατάρτισης των ομίλων ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στις ομάδες αναφέροντας πως καμία από αυτές δεν δημιούργησε πρόβλημα στη διαδικασία (εκτός του Πανηλειακού που θα αναφερθούμε παρακάτω) ενώ χαρακτήρισε ήρωες όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στις μέρες μας.

Όσον αφορά την ιστορική ομάδα του Πύργου, ο εκπρόσωπος του ζήτησε έντονα το λόγο και προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που δεν θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (μαζί με τον Ζακυνθιακό) και είχε έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της Επιτροπής.

DSCN9749

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία επιλογής κλειδαρίθμων, που η αλήθεια είναι πως προκάλεσε αρκετό…μπέρδεμα τόσο για τον τρόπο που δόθηκαν όσο και για μεταξύ των ομάδων, που είχαν αρκετές απορίες σχετικά με το πως επιλέχθηκαν.

Ακολούθησε η κυρίως διαδικασία, με το κλου της ημέρας να είναι το ρεπό του Άρη την πρώτη αγωνιστική (υπήρξε και η θεϊκή ατάκα “η κληρωτίδα του έδωσε χρόνο για δύο ακόμη αλλαγές στον προεδρικό θώκο…”) αλλά και το μεγάλο ντέρμπι από τα παλιά στον 4ο όμιλο ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΟΦΗ.

Πολύ σημαντική τέλος η συμβολή των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην αίθουσα για την κλήρωση, καθώς δεν υπήρχε ο καθιερωμένος προτζέκτορας με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παράγοντες να πέσουν κυριολεκτικά…πάνω μας για τους κλειδάριθμους αλλά και για τα ζευγάρια που προέκυψαν.

*Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές του LIVE του ImathiaSportsNews :

1. BijouBox (www.bijoubox.gr) Γυναικεία και ανδρικά Ρολόγια Χειροποίητο Ασημένιο, Μπρούτζινο και Επιχρυσωμένο Κόσμημα για τη γυναίκα και τον άνδρα

2. Χρώματα – Εργαλεία “Χατζηπαυλίδης” Λιανική – Χονδρική σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε εντυπωσιακές τιμές (e-mail : dimhatzi77@gmail.com)

3. Μπαχαρικά – Βότανα “Μέντα” Εντυπωσιακή ποικιλία και διανομή σε ΟΛΗ την Ελλάδα! Δείτε τις επιλογές πατώντας εδώ

4. Στέγη – Ενέργεια, με την εντυπωσιακή σελίδα για τις λύσεις στον τομέα της θέρμανσης, της ψύξης, της ενέργειας! www.stegienergy.gr

5. Ολυμπιάδα της Γεύσης στη Βεργίνα, με το εξαιρετικό catering με τις απίστευτες τιμές και εξυπηρέτηση σε ΟΛΗ την Ελλάδα! www.olympiada-vergina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected