Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4-2 (photos+vid)

DSCN9853Το πρώτο ντέρμπι από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νάουσας, είχε σήμερα νικητή τον Κεραυνό Επισκοπής.

Κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη είχε πάθος, αποτελεσματικότητα και τύχη βεβαίως, σημαντικό στοιχείο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μπροστά σε 200 περίπου θεατές, οι “κοκκινόμαυροι” πήραν ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο και ξεκίνησαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Το Δημοτικό Γήπεδο της Επισκοπής φόρεσε σήμερα τα καλά του και αν δεν διεξαγόταν ταυτόχρονα το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, ίσως θα υπήρχαν διπλάσιοι όρθιοι… Ωστόσο οι 200 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων απόλαυσαν ένα πολύ ποιοτικό κατά διαστήματα παιχνίδι, που κυριάρχησε όμως στο σύνολο του η δύναμη και το πάθος.

To ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Απόλυτα φυσιολογικό βεβαίως καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της περιοχής, χωρίς όμως να υπάρχουν ακρότητες και παρεκτροπές. Τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν μέσα στο πρόγραμμα, όμως λόγω της ποιότητας των ποδοσφαιριστών το σκορ έφτασε στο 4-2 και θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Για τους γηπεδούχους, αυτό που μπορεί κάποιος να διακρίνει με την πρώτη ανάγνωση είναι πως πρόκειται για μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα και δύσκολα μπορείς να την αντιμετωπίσεις όταν το ματς πάει στη δύναμη. Η μεσοεπιθετική λειτουργία της είναι το σήμα κατατεθέν και με τα δύο “κανονιοφόρα” Κώστα Ντέλλα και Χάρη Παραστατίδη, πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση!

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ ήταν αγνώριστος σήμερα και μακριά από τις πραγματικές δυνατότητες του. Αρκετά από τα λεγόμενα brand names υστέρησαν και όταν ανέβασαν στροφές με την είσοδο για το δεύτερο 45λεπτο, δέχτηκαν τέρμα που που θα μπορούσε να αποφευχθεί και μάλιστα αυτό λειτούργησε ανασταλτικά καθώς δεν κατάφεραν στη συνέχεια να αντιδράσουν.

Στα αρνητικά της σημερινής αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Τσαγκερά που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού. Ο αμυντικός του ΓΑΣ είναι ο τρίτος που μπαίνει στα…πιτς μετά τους Δημήτρη Θεοδοσιάδη και Νίκο Παπαλεξίου.

Το φιλμ της αναμέτρησης

14′ Λάθος εκτίμηση από τον Λίκα, το σουτ όμως στο ριμπάουντ από τον Χρήστο Κακούδη είναι απελπιστικά άστοχο.

18′ Εκτέλεση φάουλ του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ο Λίκα αναγκάζεται να απομακρύνει με υπερένταση.

21′ Εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά, η σειρά του Θεοδοσιάδη να αποκρούσει θεαματικά σε κόρνερ.

24′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καρυπίδη από αριστερά, πιο ψηλά από όλους ο Μπάμπος ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδοσιάδη (1-0)

33′ Βαθιά μπαλιά του Ασλάνογλου για τον Ευθυμιάδη, αυτός με το αριστερό δεν κατάφερε να νικήσει τον Λίκα που μπλόκαρε.

52′ ΓΚΟΛ! Ωραίος συνδυασμός Αλμαλιώτη, Παπαδή η μπάλα καταλήγει στον Ουέλινγκτον στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1)

61′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ντέλλα, ο Θεοδοσιάδης δεν κάνει καλό υπολογισμό και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα (2-1)

66′ ΓΚΟΛ! Ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ ο Κεραυνός, ο Τουμαράς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Παραστατίδης σε καίριο σημείο στη μεγάλη περιοχή με κεφαλιά “γράφει” το 3-1.

DSCN9878

71′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΓΑΣ, ο Ουέλιγκντον βρέθηκε σε καλό σημείο ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Λίκα.

76′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Θεόκλητου Ιωαννίδη από αριστερά, ο Ντέλλας με μονοκόμματο σουτ πετυχαίνει το 4-1.

81′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ευθυμιάδη από αριστερά, κακή εκτίμηση για τον αμυντικό του Κεραυνού που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (4-2).

84′ Κι άλλο τέρμα για τον Κώστα Ντέλλα ωστόσο ακυρώθηκε για χέρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Μοσχόπουλο Δ.

DSCN9855 DSCN9856

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Ιωαννίδης Ζ., Ορδουλίδης, Μπάμπος, Τσεχελίδης (80′ Δελητζάκης), Καρυπίδης, Ιωαννίδης Θ. (75′ Αδαμίδης), Τουμαράς, Ντέλλας (85′ Μουρατίδης), Παραστατίδης, Λέσκας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Στέφος (70′ Μωυσίδης), Τσαγκεράς (55′ λ.τ. Ίντος), Ασλάνογλου, Ρίσσου, Κακούδης (46′ Μπάκανος), Ουέλινγκτον, Παπαδής, Ευθυμιάδης, Αλμαλιώτης

*με ανακοίνωση που μας απέστειλε, η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής εύχεται περαστικά στον Νίκο Τσαγκερά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected