Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τύρναβος – Ρήγας Φεραίος (1-0) Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία…

dea7d0a55ed2e7da9fbe84bccabb2953_LΦιλική ήττα στο φινάλε για την ομάδα του Βελεστίνου στο σημερινό απογευματινό εκτός έδρας φιλικό με τον Τύρναβο, αντίπαλο που οι “κυανόλευκοι” θα βρουν μπροστά τους και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η αμυντική λειτουργία του Ρήγα Φεραίου ήταν πολύ καλή και η αντίσταση των παικτών του Λάκη Μπακάλη κάμφθηκε στο 90ό λεπτό όταν από λάθος στα μετόπισθεν, ο Νούσιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές, στο 32′ με κεφαλιά του Μητσογιάννη άουτ και στο 80′ με σουτ του Παπαχρήστου που κόντραρε κι απέκρουσε προ της γραμμής ο Γουτούλης.

Για τον Ρήγα Φεραίο, σε δύο φάσεις οι “κυανόλευκοι” βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ: στο 8ο λεπτό με σουτ του Σέττου που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών και στο 75ο όταν ο Γουτούλης από δεξιά πέρασε δύο αντιπάλους, βρήκε τον Πέτση στη μικρή περιοχή, αυτός έστρωσε στον Γκάγκα, το σουτ του οποίου από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ του Τυρνάβου.

Συνθέσεις

Τύρναβος: Παπαγιάννης, Αϊβάζη, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Σβερτοκλής, Τσιρλίδης, Τασιούλης, Κόκκορας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαχρήστος, Λούγκος, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Κούτσικος, Παναγιώτου, Νούσιος, Γελάη.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Γεωργαντζής (70′ Αποστολίδης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος (46′ Γκάγκας), Αλεξίου (80′ Γιαουπλάρι), Χατζής (70′ Πέτσης), Ν.Μιαρίτης (46′ Μουσαμπελίου), Σέττος (46′ Θεοδώρου), Ζενούνι (70′ Γάρος), Δ. Μιαρίτης (46′ Γουτούλης).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected