Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος

1516Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στην προσπάθεια της να συμβάλλει στην ανάδειξη ταλέντων, που θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν το δυναμικό των ομάδων του Νομού μας

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Αγώνες ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος για την περίοδο 2015/16 μεταξύ των σωματείων της δύναμης της, με τους παρακάτω ορούς και προϋποθέσεις:

1.-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό έχουν όλα τα σωματεία-μέλη της Ένωσης.

Κάθε σωματείο μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1.1.2001 και μεταγενέστερα και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο.Το πρωτάθλημα αυτό θα διεξαχθεί σε ομίλους, που θα καταρτιστούν από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.

2.-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε σωματείο που θα θελήσει να πάρει μέρος στους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος έχει υποχρέωση να υποβάλλει στην Ένωση ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 05.10.15 και να μεριμνήσει για την έγκαιρη υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση δελτίων από την Ε.Π.Ο. με τα οποία και μόνο θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 100 Ευρώ και η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 05.10.15 και ώρα 18.00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

περισσότερα εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected