Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νεανίδων Ποδοσφαίρου – Βαριά ήττα από Ελβετία

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΆσχημο ξεκίνημα για την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο προκριματικό τουρνουά της Ελβετίας, καθώς στον πρώτο της αγώνα ηττήθηκε από τη διοργανώτρια με 0-7.

Η Εθνική συμμετέχει στον 1ο όμιλο μαζί με Ισλανδία και Γεωργία.

Η επικράτηση της Ελβετίας ήταν απόλυτα δίκαιη αφού δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το ξεκίνημα του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίπαλοί μας είχαν και έξι δοκάρια.

Σκόρερ για την Ελβετία ήταν οι Τζούλια Στέρλι (24′), Βίντμερ (28′), Γκλάσερ (44′, 71′ και 90′), Χούρνι (45’+1′) και Ίμχοφ (62′).

Επόμενος αντίπαλος για τις Νεανίδες μας την Πέμπτη 17/9/2015 και ώρα 16:00 Ελλάδας η Ισλανδία, η οποία στον άλλο αγώνα-πρεμιέρα του ομίλου νίκησε 6-1 τη Γεωργία που θα παίξει απέναντι στην Ελβετία.

Ελβετία: Φούρερ- Νταμπς (77′ Μάιλαντ), Φαζέλ, Φέλντερ, Γκλάσερ, Χούρνι (67′ Χόφμαν), Ίμχοφ (62′ Χότι), Ράμσαϊερ, Τζ. Στιέρλι, Μ. Στιέρλι, Βίντμερ.

Ελλάδα: Τσιλίκα- Γαβρά, Γκάτσου, Δοϊρανλή (59′ Γαγάρα), Κοτσάκη, Μωραΐτου, Καλδαρίδου, Γεωργιάδου (37′ Γιάννου), Ζέρβα, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (74′ Τροχούτσου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected