Basket

Εθνική Μπάσκετ – Τέλος καλό όλα καλά με Λετονία, οριστική αποχώρηση Σπανούλη!

5daae87249f51135be0a4708afb7bf63_LΗ Εθνική ήταν ασόβαρη για 25’ κόντρα στη Λετονία, αλλά στη συνέχεια έπαιξε όπως μπορούσε και νίκησε 97-90 για να κατακτήσει την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ και να πάρει το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να μην μπήκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο οποίος ήταν ο πρωταρχικός στόχος, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Πλέον η «επίσημη αγαπημένη» θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής απόψε (17/9), καθώς δεν υπάρχει στο πρόγραμμα αγώνας για τις θέσεις 5-6.

Οι διεθνείς ήταν πνευματικά ανέτοιμοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα καθώς στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι σαφώς καλύτεροι σε αυτό το διάστημα Λετονοί είχαν προβάδισμα επτά πόντων (24-17).

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

vspan

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα ανήγγειλε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο 33χρονος γκαρντ ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία, που ολοκλήρωσε το Ευρωμπάσκετ για την Εθνική πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως

«Ήρθε η ώρα να σταματήσω από την Εθνική ομάδα. Ο κύκλος μου στην Εθνική έκλεισε. Κατάφερα να προσφέρω αρκετά πράγματα. Εζησα με τα υπόλοιπα παιδιά, χαρές, λύπες και διακρίσεις, αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσω. Είμαι περήφανος και συναισθηματικά φορτισμένος. Είμαι από 17 ετών στις εθνικές ομάδες. Αυτά έχει η ζωή του αθλητή. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της».

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected