Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Θέλει δουλειά πολύ ο Άρης… (photos)

Χωρίς τίτλοΟ Άρης- όπως αναμένονταν- παρουσιάστηκε ασύνδετος και τελείως ανέτοιμος στο πρώτο φιλικό της χρονιάς και ηττήθηκε με 1-0 από τον Αιολικό

Δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά το γεγονός ότι ο Άρης στην φιλική αναμέτρηση της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε ανέτοιμος. Μπορεί να είχε την κατοχή της μπαλας σε ολόκληρο το παιχνίδι, να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Αιολικό, αλλά το τελικό σκορ (1-0) απλά επιβεβαίωσε ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά για να παρουσιάσει το επιθυμητο αποτέλεσμα.

Ο Άρης είχε για πρώτη φορά το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του μία μόλις μέρα μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι οι παίκτες μεταξύ τους ακόμα δεν ήξεραν καλά-καλά το όνομα ο ενός του άλλου, ενώ παράλληλα η ανετοιμότητα και η έλλειψη συνεργασιών ήταν εμαφνέστατες.

Φυσικά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα, αλλά παράλληλα είναι ενδεικτικό της πίεσης του χρόνυ. Ευτυχώς ο Άρης έχει μία εβδομάδα παραπάνω για να ετοιμαστεί και με τις προσθήκες φυσικά όλων των αποκτημάτων του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στην πρεμιέρα στις 4 Οκτώβρη και κυρίως την τρίτη αγωνιστική στην Καβάλα.

Το παιχνίδι δεν χωρά ιδιαίτερου σχολιασμού με το Νίκο Ανστόπουλο στην ουσία να γνωρίζει τους παίκτες του και αυτοί να παίζουν για πρώτη φορά σε ένα 4-4-2. Ο Τζινάρ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ Ραούλ Μπράβο και Σαμαράς, αριστερό μπακ ο Τσουμάνης, δεξί ο Γεωργιάδης, στα χαφ Μελισσάς, Καζναφέρης, αριστερά στα εξτρέμ ο Πόι, δεξιά ο Νλουντούλου, τον Τάτο σε ελεύθερο ρόλο και τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Φυσέκης, Καλογέρης, Ντούνης, Καπνίδης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 73 με κεφαλιά του Κρυπιντήρη, ενώ ο Άρης έχασε την μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν ο Καπνίδης κέρδισε πέναλτι από τον σκόρερ του Αιολικού, αλλά ο Τάτος αστόχησε καθώς ο Πούρης απομάκρυνε εντυπωσιακά και έδωσε στην ομάδα του μία νίκη ψυχολογίας με 1-0.

Χωρίς τίτλο to_iksere_apo_prin_oti_thelei_douleia_1

Συνθέσεις

Αιολικός : Πουρής, Στουρνάρας, Κρουσταλέλης, Κριπιντήρης (90′ Καπταγιάννης), Παπαζούδης, Μπακάλης, Μίχος (60′ Λαλάς), Ιορδανίδης, Γάλας (75′ Σαμπάνης Μ.), Κέρι, Φλίγκος (23′ λ.τ. Κάλφας)

Άρης : Tζινάρ (61΄Φυσέκης), Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Μελισσάς (46΄Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι (78΄Καπνίδης), Παυλίδης (46΄Ντούνης), Τάτος.

*ρεπορτάζ από allaboutaris, φωτό από sportlesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected