Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Ποσειδώνας Καλαμαριάς (1-1) Μέτρια εικόνα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη

Χωρίς τίτλοΙσόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλαμαριά μεταξύ του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα.

Οι κοκκινόμαυροι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ανοιξαν το σκορ με τον Ζανέττου στο 25’, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Ποσειδώνα με γκολ του Παπάζογλου λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους (με πλασέ).

Δεν αγωνίστηκαν από πλευράς Απόλλωνα οι Μπουλγκουρίδης, Φοιτάς, Πολιανίδης, Σαμαρόπουλος, Μήτσικας, Μουτζούρης (προφυλάχθηκαν).

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλαμαριάς : Βασιλειάδης, Νουξασβίλι, Τσαούσης Τζιντζής, Μωυσίδης, Γιαξής, Προβατίδης, Σαπανίδης, Αθανασιάδης, Μπονέρης, Ζανέττου. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Βάκουλης, Τριανταφυλλίδης, Μάντζιος, Βιλανάκης, Αράπης, Κουκουλέκης Παπαδημητρίου.

Ποσειδώνας Καλαμαριάς : Μαμάης, Μαζουλουξής, Κάζλαρης, Παπάζογλου, Κοκολαντωνάκης, Τουνουσίδης, Ζολώτας, Σιδέρης, Παπαποστόλου, Βιόπουλος, Κεφαλάς. Στο δεύτερο: Μπακίτας, Τσομπανίδης, Χατζηαδαμίδης, Κόσυβας, Ναγκόλι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected