Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΠΕ Λαγκαδά (0-1) Τελευταία πρόβα ενόψει πρωταθλήματος

12046929_1101564919871749_1087046817238984501_nΤο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, αν και είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης, έδωσε ο Απόλλωνας το περασμένο Σάββατο στην Κρύα Βρύση απέναντι στην Α.Π.Ε. Λαγκαδά, που θα αντιμετωπίσει και στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η έλλειψη διαιτητικής τριπλέτας λόγο της γνωστής απαγόρευσης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενόψει εκλογών, απέδωσε τον χαρακτήρα προπόνησης στο φιλικό, με τους παίκτες των δύο ομάδων (μετά από δύο ολόκληρους μήνες προετοιμασίας) να αναμένουν πλέον με αγωνία την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο πρώτο μέρος ο Νίκος Παπανώτας χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που έχουν τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο ο βασικός κορμός της ομάδας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γκράβαρης στο 14ο με κεφαλιά.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Μισαηλίδης Π., Μισαηλίδης Μ., Σιδηρόπουλος (Σιδέρης), Δανιηλίδης (Καρακάσογλου), Τάσος, Ασλαμπάλογλου, Κίτσας, Φλαρούντζος, Γελοσάνι, Χατζηστεφάνου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Χ., Βοτάρης, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Σέρα, Μπρέγκου, Νήρλας, Πετρίδης, Σιδηρόπουλος Χ., Καρυπίδης, Ίβιτς.

ΑΠΕ Λαγκαδά : Μαντζίδης, Λαβίδας, Αθανασίου, Καρατζιάς, Καρασταύρου, Καλούδης, Σακαλής, Γκούντας, Παναγιωτούδης, Σαράφογλου, Γκράβαρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσερκέζης, Μπάμπης, Βαρύτης, Ξανθόπουλος, Ραφαηλίδης, Κυβρακίδης, Κοντορινάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected