Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο ποδοσφαιριστής που σταματά την καριέρα του για την…Νευροβιολογία!

c989d1a991c3065649b7265e5a83e82c_LΟ τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης αποφάσισε να κρεμάσει πρόωρα τα γάντια του, προκειμένου να δώσει όλη την προσοχή του στις επιστήμες και το διδακτορικό του!

Μια… περίεργη απόφαση, αλλά και πολύ σπουδαία για να την πάρεις!

Ο Γιάννης Φυσέκης, λοιπόν, σε ηλικία 30 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να κρεμάσει τα γάντια του!

Ο τερματοφύλακας του Άρη θέλει να αφοσιωθεί στο διδακτορικό του στην Νευροβιολογία, με αποτέλεσμα να σταματήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ούτως ώστε να δώσει όλο του το είναι στις επιστήμες και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας.

Σήμερα, το ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και το ποστάρισμα στο Facebook, βάζοντας και επίσημα φινάλε…

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όσους πλήγωσα ή στεναχώρησα στην όποια διαδρομή διέγραψα στο χώρο του ποδοσφαίρου και να πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ σε όλους! Αν υπήρξα ικανός ή όχι δεν το ξέρω και πλέον δεν έχει σημασία. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σε κάθε στιγμή κατέβαλα τη μέγιστη πνευματική και σωματική προσπάθεια με απόλυτη συγκέντρωση και σεβασμό στην ιστορία και στους ανθρώπους του συλλόγου που κουβαλούν τις ιδέες του, αποτελώντας ουσιαστικά τον ίδιο το σύλλογο. Να είστε όλοι καλά», έγραψε σχετικά!

Έτσι, το κύκνειο άσμα του Φυσέκη ήρθε στο φιλικό με τον Αιολικό, ενώ δεδομένα πλέον η ομάδα του Αναστόπουλου θα κινηθεί άμεσα για αντικαταστάτη κάτω από τα γκολπόστ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected