Κατηγορίες
Μεταγραφές

ΕΠΣ Μακεδονίας – Στην Κρήνη συνεχίζει ο Καρατζιοβαλής!

52fa1985142e545ba99ecd4453c354c8_XLΜια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού πραγματοποίησε η ΑΕ Κρήνης, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο πορτιέρο Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Η ΑΕ Κρήνης, μετά και την ολοκλήρωση μιας σειράς από μεταγραφές, άφησε με πολλά χαμόγελα τους φίλους της μετά το άκουσμα της ολοκλήρωσης μιας σπουδαίας προσθήκης που σίγουρα θα δώσει άλλον αέρα και στην ομάδα αλλά και στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Κρήνης συμφώνησαν σε όλα με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου «έψηναν» από καιρό τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμερα απάντησε θετικά και έρχεται στην Κρήνη, ολοκληρώνοντας μια από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες μεταγραφές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για όλη την ΕΠΣΜ!

Ο Καρατζιοβαλής έχει παίξει σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Άρη Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό και πλέον βάζει και στο βιογραφικό του άλλη μια σπουδαία ομάδα της ΕΠΣΜ, την ΑΕ Κρήνης. Ο έμπειρος πορτιέρο είναι 40 ετών, γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1975, ενώ έχει ύψος 1 μέτρο και 80 εκατοστά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected