Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Φόρτσαρε” όταν έπρεπε και έφτασε στο 5-1

685569f3b256fbcc4c5655d0b4b37aee_LΜισή ώρα χρειάστηκε για να «σπάσει» την άμυνα του ΠΑΣ ο Ολυμπιακός και επικράτησε άνετα 5-1 των Ηπειρωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς να κουραστεί ενόψει Άρσεναλ

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί σε διαστήματα του παιχνιδιού, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Βελλίδη, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη. Ο Κασάμι στο 31’ άνοιξε τον… δρόμο και στο επόμενο λεπτό ο Φορτούνης έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο 42’ με τον Μποτία έφτασαν στο 3-0. Ανάλογη ήταν η… συνέχεια στο δεύτερο μέρος, μια και στο 52’ ο Τζημόπουλος με αυτογκόλ συμπλήρωσε το… καρέ των γκολ του Ολυμπιακού και στο 72’ ο Ντουρμάζ με εύστοχο πέναλτι, διαμόρφωσε το 5-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Λίλα.

Έτσι, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, τρεις μέρες πριν την «μάχη» με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, έκαναν το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 15 βαθμούς και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στον… τελικό με τους «κανονιέρηδες» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αντίθετα, ο «Άγιαξ» έμεινε στους 7 βαθμούς, έπειτα από πέντε ματς στην Super League.

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected