Κατηγορίες
Football League

Football League – Το report των αγώνων της Κυριακής (27/9)

footballleagueΔραματικά σε εξέλιξη παιχνίδια αλλά και…σούπες περιελάμβανε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη Football League, που ξεκίνησε χθες με τη νίκη της ΑΕΛ επί της Λαμίας (3-0).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας  0-0

Ισόπαλο (0-0) το ματς στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Αγροτικό Αστέρα.

Μπροστά σε σχεδόν 2.000 φίλους της, η Καρδίτσα έμεινε στο στείρο 0-0 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Οι δύο ομάδες είχαν το άγχος της πρεμιέρας, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, αλλά οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι αμυντικά. Δύο αξιόλογες φάσεις σημειώθηκαν στο παιχνίδι και οι δύο ανήκαν στους Θεσσαλούς. Η μία στο 43’ με τον Μαυριά και η δεύτερη στο 51’ με τον Τσούκαλο.

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (66’ Πιτταράς), Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασσού, Μαυριάς (81’ Κοντός), Μοσχάκης (74’ Τσίτας), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σαρακατσάνος, Σαμουηλίδης, Οικονόμου (56’ Κ. Θεοδωρίδης), Καπίας, Βελλίνης (56’ Καθάριος), Κουτσοσπύρος (66’ Τοπούζης), Αμαραντίδης, Γέσιτς, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης.

Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός  0-0

«Λευκή» ισοπαλία με… νικητή τον Αχαρναϊκό, θα μπορούσε να τιτλοφορείται το παιχνίδι ανάμεσα στονΠαναιγιάλειο και την ομάδα του Μενιδίου στο Αίγιο. Οι δυο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Football League με τους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς να αποσπούν τον βαθμό της ισοπαλίας, διατηρώντας την παράδοση που θέλει τον Αχαρναϊκό να μην χάνει στο Αίγιο, καθώς πλέον μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες σε σύνολο έξι αγώνων.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος (68′ Σταμογιάννος), Μπούνας (80′ Σκαρτσίλας), Πέριτς (71′ Μίλιτς).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης (78′ Μωυσιάδης), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Φιγκέιρα (65′ Αθανασίου), Ομπράντοβιτς (65′ Ματσούκας), Ταμπάκης, Παβίσεβιτς.

Τρίκαλα – Κισσαμικός  2-2

Την έκπληξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και, μάλιστα, ιστορικής σημασίας λίγο έλειψε να σημειώσει ο Κισσαμικός.

Οι Κρητικοί δοκιμάστηκαν στα Τρίκαλα απέναντι στον ΑΟΤ, μίας ομάδας με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και στόχο την άνοδο και παρότι ήταν το αουτσάιντερ πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν 2-0! Ωστόσο, οι Θεσσαλοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο φινάλε κατέκτησαν τον πόντο (2-2).

Μόλις στο 6′ ο Κύπριος Βαττής άνοιξε το σκορ για τον Κισσαμικό, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάντζης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί, αλλά πίεσαν και στο 63′ ο Γκμπαλέ είχε το πρώτο δοκάρι για τον ΑΟΤ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μείωσε για τους γηπεδούχους.

Το τέρμα αυτό αναπτέρωσε το ηθικό των «κυανέρυθρων». Αν και στο 85′ ο Κουσκουνάς είχε το δεύτερο δοκάρι του ΑΟΤ, στο 90’+2′ ο Λαμπάκης με σουτ… ξελάσπωσε τα Τρίκαλα και χάρισε στους Θεσσαλούς τον πόντο.

Συνθέσεις

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (83′ Μακρίδης), Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (46′ Δουκάκης), Μουμίν, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (58′ Στεφάνοβιτς), Γκμπαλέ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Λώττας (77′ Τσικουδάκης), Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Βαττής, Σακελλαρίου, Πότσι, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Μάνιας (57′ Ευθυμιάδης), Σελινιωτάκης.

Απόλλων Σμύρνης – Ζάκυνθος  3-2

Θύμα έκπληξης λίγο έλειψε να πέσει ο Απόλλων στην πρεμιέρα της Football League, αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ζακύνθου και να επικρατήσει 3-2!

Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί στη Ριζούπολη για ματς πρωταθλήματος στα 21 παιχνίδια και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Τελευταία ήττα σε Α’ και Β’ Εθνική ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2014 από τον Πανιώνιο…

Δύσκολο απόγευμα πέρασε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέναντι στην Ζάκυνθο των χιλίων προβλημάτων που είχε τον Ζαουάντ Ζαϊρί σε ρόλο ηγέτη και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του σε ιδανική πρεμιέρα. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση, αλλά δεν έδειξε να μπορεί να κάνει τις φάσεις της γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το διπλό δοκάρι των Φαρινόλα – Τζιώρα (25′) ήταν η σημαντικότερη από τις ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου, Δημήτρης Πολίτης έσωσε την εστία του σε πάρα πολλές περιπτώσεις και μοιάζει άδικο που δέχθηκε τρία γκολ με τέτοια εμφάνιση.

περισσότερα για το ματς στο flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected