Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αχέρων Καναλακίου 1-0) Με το δεξί οι “πράσινοι”

77d26294704806d5dd399b3d1b6319ca_P1060319Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Οικονόμος. Το καμάρι της Τσαριτσάνης κέρδισε με 1-0 τον Αχέρων Καναλακίου με γκολ του Αντώνη Βούζα στο 45’, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στο φινάλε. Σίγουρα αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Μέτρια εμφάνιση από το Καναλάκι που προσπάθησε σε κάποιες στιγμές του αγώνα αλλά ως εκεί. Περίπου 250 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Καλύτερος ο Οικονόμος στο πρώτο

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε καλύτερη ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο και γενικά είχε ορθολογική κυκλοφορία της μπάλας. Σημείωσε ένα όμορφο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ είχε τον πρώτο λόγο στη μεσαία γραμμή. Επιθετικά έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Καραγκούνης, ενώ ο Βούζας πέτυχε το γκολ και αυτό έκανε την διαφορά.

Κράτησε το σκορ…

Στην επανάληψη ο Οικονόμος κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να κάνει σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι παίξανε έξυπνα με καθαρό μυαλό και κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές έκαναν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι περισσότερο. Λίγες οι φάσεις στην επανάληψη.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Σουτ του Κορομήλα πέρασε άουτ.

12’ Σουτ του Θεοδωράκη ψιλά άουτ.

21’ Εκτέλεση φάουλ του Λουκούμη απευθείας άουτ.

25’ Έμμεσο φάουλ για την Τσαριτσάνη, το εκτέλεσε με πάσα ο Μπάλης στον Καμπέρη σουτ του τελευταίου διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπέτσικας.

39’ Μοναδική ευκαιρία για την Τσαριτσάνη, σέντρα του Μπαλλή με αποδέκτη τον καραγκούνη που από πολύ κοντά δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

44’ Ο Μπέτσικας μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε η μπάλα πέρασε άουτ.

45’ Γκολ για την Τσαριτσάνη, ο Καραγκούνης θα πασάρει στον Βούζα και αυτός που δυνατό σουτ από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Οικονόμο.

51’ Πάσα του Μπαλή στον Καραγιάννη ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα ψηλά άουτ.

59’ Ο Θεοδωράκης μπήκε στην περιοχή από αριστερά έκανε το σουτ η μπάλα στα χέρια του Νούσια.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Νούσιας, Καραγιάννης (70’ Σενκάϊ), Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπάλης, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Βούζας (85’ Γκαμπέτας), Καμπέρης, Καραγκούνης (64’ Τόλιος).

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Κουμπής, Μπέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος (28’ λ.τ. Καραπιπέρης), Σιόρος, Θεοδωράκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης (60’ Κυριακάκης), Κωνσταντίνου.

athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected