Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας 0-1) “Ασπρόμαυρη” κυριαρχία στη Θεσσαλονίκη

DOXAΠαρουσία πολλών φιλάθλων, πολλών εξ αυτών φίλοι των «Μαυραετών», διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο των Αμπελοκήπων, η αναμέτρηση της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και της Δόξα Δράμας με μεγάλους νικητές με σκορ 0-1 του Δραμινούς, μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι και με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι κυριότερες φάσεις

9’ Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στο παιχνίδι για τον Ηρακλή με τον Σαμπιασβίλι να σουτάρει λίγο άουτ.

14’ Ο Σάντος φεύγει από δεξιά, πάσα στον Γαϊδαρτζή που βρίσκει πιο αριστερά τον Διαμαντίδη το σουτ του οποίου από καλή θέση φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Παπαθανασίου.

20’ Ο Σάντος μέσα στην περιοχή και απέναντι στον Παπαθανασίου και πριν το σουτ τον προλαβαίνει και με προβολή διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης.

23’ Ο Γαϊδαρτζής αποφεύγει μέσα στην περιοχή τον Παναγιωτίδη και βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση δεξιά σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των αντίπαλων διχτύων και χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία.

24’ Σουτ του Νικολίτσα μπλοκάρει εύκολα ο Καράδαης.

26’ Φάουλ έξω και αριστερά για τους γηπεδούχους , η μπάλα φτάνει στον προωθημένο Ιωαννίδη που με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεύτερο δοκάρι.

32’ Διπλή απόκρουση του Καράδαη, ειδικά η δεύτερη απέναντι στο σουτ του Χιονίδη ήταν σωτήρια για την εστία του.

36’ Σουτ του Κυριακίδη από αριστερά μπλοκάρει ο Παπαθανασίου.

46’ Ο Κυριακίδης με προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαθανασίου και σούταρε άουτ.

64’ Από πολύ καλή θέση ο Διαμαντίδης μέσα από την περιοχή σουτάρει πάνω στον Παπαθανασίου.

79’ Γέμισμα από τον Λάσπατζη, την πρώτη κεφαλιά ο Ντος Σάντος και ο Γαϊδαρτζής από κοντά το 0-1.

90’ Σουτ κεραυνός του Στόικου σχεδόν από το κέντρο φεύγει ελάχιστα άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μανασής, Κωτούλας και Λεωνίδας (Τρικάλων).

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λ. Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Σκέμπης, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας (80’ Μπατμάς), Παπαδημητρίου, Σαμπιασβίλι, Χιονίδης, Ζυγγιρίδης (66’ Κραγιόπουλος), Ιωαννίδης, Μετάι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Καράδαης, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Γκαρακλίδης, Χαριτωνίδης, Ντουτσαρίδης (67’ Κανετίδης), Στόϊκος, Διαμαντίδης, Κυριακίδης (75’ Δούμπλατζης), Ντος Σάντος, Γαϊδαρτζής (83’ Μπάμπουρας).

*dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected