B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 2η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo

Δεύτερη “στροφή” στην Α2 Ερασιτεχνική την Κυριακή και οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Ημαθίας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια απ άκρη σ άκρη στον νομό!

Το πρώτο δείγμα θετικό από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην περιοχή μας, αν και τα μεγάλα σκορ έδωσαν μια χροιά πως υπάρχουν τα λεγόμενα φαβορί στους δύο ομίλους. Ωστόσο μία τέτοια πρόβλεψη είναι πέρα για πέρα άτοπη καθώς ο φετινός “μαραθώνιος” περιλαμβάνει 25 αγωνιστικές σε κάθε γκρουπ.

Α όμιλος

Στον πρώτο όμιλο που διεξάγεται το απόγευμα (16.00) τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον στο σύνολο τους. Μεγάλες “μάχες” αναμένονται και στις έξι έδρες της αγωνιστικής, χωρίς να μπορεί να προβλεφθεί κάποιο αποτέλεσμα. Ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, που ξεκίνησε τη χρονιά με το εμφατικό 5-0 επί του ΠΑΟΚ Κουλούρας, έχει ρεπό αύριο ενώ ο “συνονόματος” του Παλαιοχωρίου έχει δύσκολο έργο στο Κλειδί κόντρα στον τοπικό Εθνικό.

Γειτονικό ντέρμπι και στα Παλατίτσια, όπου ο ΠΑΟ φιλοξενεί την ενισχυμένη φέτος Νίκη Αγκαθιάς ενώ και στο Λιανοβέργι αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τη Δόξα να τίθεται αντιμέτωπη με τον Μακεδονικό Πλατάνου.

Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που θέλει να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις μετά το 0-1 στην πρεμιέρα κόντρα στο Δόξα Λιανοβεργίου και να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του ρόστερ του κόντρα στον νεανικό πλην μαχητικό Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Τέλος, σε Κουλούρα και Κορυφή διεξάγονται επίσης δύο πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, με τους ΠΑΟΚ και Αλιάκμων να υποδέχονται τη Θύελλα Σταυρού και την ΑΕ Σχοινά αντίστοιχα.

1ος όμιλος (2η αγων., 16.00)

ΠΑΟ Παλατίτσια – Νίκη Αγκαθιάς

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΜΑΣ Βεργίνας

Δόξα Λιανοβεργίου – Μακεδονικός Πλατάνου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού

Εθνικός Κλειδιού – Άρης Παλαιοχωρίου

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕ Σχοινά

ρεπό : Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της πρεμιέρας

mpala

Β όμιλος

Στον δεύτερο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται σε Αγία Βαρβάρα και Άγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου ο Αγροτικός Αστέρας κάνει ντεμπούτο στην Α2 Ερασιτεχνική κόντρα στην Ελπίδα Μονοσπίτων ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Νάουσας, που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, φιλοξενεί την νεανική αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξη Ακαδημία Βέροιας.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στην Πατρίδα, όπου η νεοφώτιστη ομάδα υποδέχεται τον πολύ ενισχυμένο στις μεταγραφές ΑΟ Μαρίνας. Να σημειώσουμε πως για τους “κιτρινόμαυρους” του Χρήστου Παναγιωτίδη θα αγωνιστεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Νίκος Αλμαλιώτης που αποχώρησε από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια και σε Μακροχώρι και ΔΑΚ Βικέλας, όπου Ακαδημία και Νηρέας υποδέχονται τους Φίλιππο Μέσης και Απόλλων Αγίου Γεωργίου αντίστοιχα (με εξαιρετική ψυχολογία οι “πράσινοι” μετά την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού) ενώ στην Παναγιωπούλα η Δόξα Νάουσας θέλει να “σβήσει” το βαρύ 2-6 της πρεμιέρας, επιδιώκοντας ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας του Στέφανου Γαϊτάνου.

2ος όμιλος (2η αγων., 10.30)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ολυμπιακός Νάουσας – Ακαδημία Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – ΑΟ Μαρίνας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Φίλιππος Μέσης

Δόξα Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Νηρέας Βέροιας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της πρεμιέρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected