Super League 1

Super League – Ένα 10λεπτο…φωτιά ο Λεβαδειακός!

mantziosΟ Λεβαδειακός έκανε τη μεγάλη ανατροπή σε διάστημα 4 λεπτών και επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στη Κομοτηνή.

Γιακουμάκης (83′) και Μάντζιος (87′, 90′) τα γκολ των Βοιωτών, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ ο Μάρτινς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Λεβαδειακός μπήκε με επιθετικές βλέψεις στην αναμέτρηση κι έχασε τρεις σημαντικές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Κάρλος Μιλιάζες, οι οποίοι όμως δεν βρήκαν στόχο. Mετά τα πρώτα λεπτά ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για το γκολ, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 21′ ο Νικολά Ντιγκινί, παραλίγο να στείλει, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως τον… έσωσε το δοκάρι.

Στο 28ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Δημήτρης Μελίσσης κέρδισε πέναλτι, καθώς δέχθηκε αγκωνιά από τον Μάντζιο σε εναέρια μονομαχία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, οι φιλοξενούνοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, αλλά αρχικά ο Αθανασιάδης και στη συνέχεια οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ ο Παναθρακικός έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως ο Τσιντώτας νίκησε σε τετ α τετ τον Βάλτερ Φερνάντεθ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κυνήγησαν την ισοφάριση, όμως τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Τελικά, η πίεση των Βοιωτών “απέδωσε καρπούς”, αφού στο 83′ ο Πέτρος Γιακουμάκης έφερε το ματς στα ίσα με διαγώνιο σουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γιάννη Ποτουρίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Μάντζιος εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις συνέχισε το προσωπικό σόου και διαμόρφωσε με όμορφο πλασέ το τελικό 1-3.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected