Super League 1

Super League – Τρία παιχνίδια σήμερα, τα βλέμματα στα Πηγάδια

pao_plataniasΟ Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Ξάνθης (20:30) με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται υπό πίεση στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» ψάχνουν μόνο το τρίποντο στα Πηγάδια, όχι μόνο για να παραμείνουν στο κυνήγι του Ολυμπιακού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά την ισχυρή κριτική που έχει δεχθεί η ομάδα λόγω των κακών εμφανίσεων. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξακολουθεί και στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στις 16:00 στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πλέον στο τιμόνι, αναζητούν την πρώτη τους νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα με τους Ιγκόρ και Τζάνη να παραμένουν εκτός. Στη Λιβαδειά το κλίμα είναι θετικό μετά την εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα με τον Άκη Μάντζιο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην υπολογίζει μόνο τον Ρομέου.

Τέλος στο Αγρίνιο στις 18:15, ο Παναιτωλικός θέλει να επουλώσει τις πληγές μετά τη βαριά πεντάρα από την Καλλονή. Πλέον ο Πόντες δεν βρίσκεται στον πάγκο και υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιάννης Νταλακούρας. Ο Κέβιν υποβλήθηκε σε χειρουργείο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, από την οποία θα λείπουν πάλι οι Καμαρά και Κόρσιενς. Στον Πανιώνιο υπάρχει πίκρα με τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Πανθρακικό, ωστόσο επικρατεί ικανοποίηση για το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Πανθρακικός – Λεβαδειακός (16:00 – NovaSports 2)

Παναιτωλικός – Πανιώνιος (18:15 – NovaSports 1)

Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (20:30 – NovaSports2)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected