B ΕΠΣ Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΜΑΣ Βεργίνας 1-2

DSCN0301 dscn5068

Νίκη με ανατροπή για τους νεοφώτιστους του ΜΑΣ Βεργίνας, που απέσπασαν σπουδαίο “διπλό” στο Νησί και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Τάσου Χουρσουζίδη ήταν εμφανώς βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Στέφανο Μοσχώβη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με τέρματα των Τάτση (75′) και Κατσιγιαννόπουλου (83′) κατέκτησαν το “ροζ φύλλο” αγώνα.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στο χθεσινό παιχνίδι, με τον Αστέρα να έχει εκτός του τέρματος και μια πολύ καλή στιγμή με τον Στέφανο Μοσχώβη να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ευκαιρίες σημείωσε και ο ΜΑΣ Βεργίνας, που σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε μέσα σε διάστημα 8 λεπτών να κάνει την ανατροπή.

Αρχικά στο 75ο λεπτό, ύστερα από συνδυασμό Κατσιγιαννόπουλου – Σαμψωνίδη, ο τελευταίος με ωραία πάσα βρήκε τον Άγγελο Τάτση και αυτός με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια ενώ στο 83′ ήταν η σειρά του νεοαποκτηθέντα από την ΑΕ Χαρίεσσας, Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου να χριστεί σκόρερ διαμορφώνοντας όπως αποδείχτηκε το τελικό 1-2.

Στο 90ο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Μοσχώβη και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Θυμιόπουλος, Κούκλας Π., Κούκλας Γ. (85′ Αλεξόπουλος), Λιόλιος, Μπουκλάς, Μοσχώβης Δ., Δάρλας, Μωραΐτης (62′ Θεοδωρίδης), Χαρπίδης, Κίτσας (73′ Καμπούρης), Μοσχώβης Σ.

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Ζέρης, Τσιάμπας, Προβατάς, Μελιόπουλος, Μπλούκας (70′ Αράπος), Βενιόπουλος, Τάτσης, Σαμψωνίδης, Ντόβας (64′ Μουρατίδης), Κατσιγιαννόπουλος (88′ Γκριζαλιώτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected